Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić zaražen koronavirusom

OK radio pre 13 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na koronavirus, potvrdili su iz kluba. Kako je navedeno, Terzić se prvo testirao u subotu, kada je nalaz bio negativan, ali je zbog povišene temperature u četvrtak uradio novi test, a… »

Zvezdan Terzić oboleo od kovida

Radio 021 pre 13 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na korona virus, saopštili su crveno-beli. On je poslednja dva dana imao povišenu temperaturu, testirao se i nalaz je pozitivan. Pre njega pozitivna su bila petorica prvotimaca - Marko… »

Stanković poslao poruke podrške Terziću i Petkoviću: Kao da loše vesti idu u nizu... (foto)

Kurir pre 13 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslao je poruku podrške generalom direktoru kluba Zvezdanu Terziću i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću. Terzić je saopštio da je pozitivan je na koronu. "Baš sam se iznenadio kad… »

Terzić oboleo od korone

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na korona virus, saopštili su crveno-beli. On je poslednja dva dana imao povišenu temperaturu, testirao se i nalaz je pozitivan. Pre njega pozitivni su bili petorica prvotimaca -… »

Zvezdan Terzić zaražen koronavirusom

Nedeljnik pre 13 dana
Fotografija: Igor Pavićević Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na koronavirus, saopštio je ovaj klub. On je, kako prenosi RTS, poslednja dva dana imao povišenu temperaturu, testirao se i nalaz je pozitivan. Pre njega… »

Zvezdan Terzić za kurir: Pozitivan sam na koronu! Poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu (foto)

Kurir pre 13 dana
Generalni dikektor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na COVID-19. Terzić se testirao a rezultati su pokazali da je pozitivan na virus korona. On je odmah odradio i drugi test čiji se rezultati još uvek čekaju. "Pozitivan sam na Covid 19… »

Terzić šesti član Zvezde koji je pozitivan na koronavirus

RTS pre 13 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na koronavirus, saopštili su crveno-beli. On je poslednja dva dana imao povišenu temperaturu, testirao se i nalaz je pozitivan. "Pozitivan sam na koronavirus. To je rezultat koji sam danas… »

I Zvezdan Terzić zaražen virusom korona

Sputnik pre 13 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zaražen je virusom korona. Generalni direktor crveno-belog tima je u dobrom zdravstvenom stanju i nalazi se kod kuće. Terzićev snimak pluća, koji je obavezan za svakog pacijenta koji je pozitivan na… »

Zvezdan Terzić pozitivan na koronavirus!

Alo pre 13 dana
Generalni direktor Crvene zvezde je prethodnih dana imao visoku temperaturu. Zvezdan Terzić je pozitivan na koronavirus. Generalni direktor Crvene zvezde je prethodnih dana imao visoku temperaturu i simptome upale pluća koji ukazuju na potencijalnu… »

Posle vesti da ima koronu, oglasio se Terzić i objasnio kako se oseća

Alo pre 13 dana
Covid-19 je ušao u FK Crvena zvezda krajem prošle nedelje. Kroonavirus je i dalje u FK Crvena zvezda. Posle vesti da su se virusom zarazila petorica igrača, kao i nekadašnji kapiten Vujadin Savić, stigla je vest da je zaražen i Zvezdan Terzić… »

Vesti dana »