Zvezdan Terzić

Nataša Bekvalac u strasnom poljupcu s 10 godina mlađim

Nova pre 15 dana
Pevačica Nataša Bekvalac sinoć se pred punom kafanom sočno poljubila u usta sa zgodnim frajerom, a snimci su objavljeni na društvenim mrežama. Sočni poljubac Nataše Bekvalac i, kako navode domaći mediji, deset godina mlađeg frajera, na… »

Počelo je, Partizan odgovorio Terziću: "Ima dara za falsifikate, Zvezda kao Štazijev Dinamo!"

Sportske.net pre 15 dana
Publike neće biti, ali zapaljive atmosfere pred 163. Večiti derbi ne manjka... Posle intervjua generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u kojem se osvrnuo i na status Partizana rečima da se "bori sa Radničkim, Vojvodinom i ostalima"… »

Partizan bez pardona odgovorio na prozivke Terzića, mreže se usijale

Alo pre 15 dana
Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova. Partizan je na zvaničnom sajtu objavio tekst kao odgovor Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru Crvene zvezde. Tekst prenosimo u celosti, bez redakcijskih intervencija: - Nadmena izjava generalnog… »

Nataša Bekvalac se pred punom kafanom sočno poljubila u usta sa zgodnim frajerom!

Telegraf pre 15 dana
Trenutke je zabeležila Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića. Nataša Bekvalac (40) bez partnera je već dve i po godine, što je doprinelo tome da njen poljubac u usta sa muškarcem dodatno privuče pažnju i počne da se širi društvenim mrežama… »

Terzić poželeo Vučeliću brz oporavak: On je moj veliki rival, poštujem ga i ne sumnjam da dobija ovu bitku

Vesti online pre 17 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa. – Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili… »

Terzićeva podrška Vučeliću: Ne sumnjam da dobijaš ovu bitku

B92 pre 17 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću. Vučelić je trenutno u bolnici jer je bio pozitivan na koronavirus. "Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival… »

Terzina poruka podrške za Milorada Vučelića

Sportske.net pre 17 dana
Rivalstvo ostaje samo na "terenu". Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uputio je poruku podrške prvom čoveku Partizana, Miloradu Vučeliću koji se bori sa koronavirusom. Vučelić je zbog teškog stanja priključen na respirator, a Terzić… »

Sjajan potez zvezdana terzića! Generalni direktor Zvezde poželeo brz oporavak Vučeliću i to kakvim rečima!

Kurir pre 17 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa. "Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili… »

Terzić poslao poruku podrške Vučeliću: ‘On je veliki borac, ne sumnjam da dobija ovu bitku’

Hot sport pre 17 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku Partizana, Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa. – Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili granicu… »

Terzić poslao poruku podrške Vučeliću: Znam ga kao velikog borca, ne sumnjam da dobija ovu bitku

Telegraf pre 17 dana
Predsednik Partizana u teškom je stanju zbog korona virusa i nalazi se na respiratoru u bolnici. Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici… »

Vesti dana »