Zvezdan Terzić

Otkrivamo! Iza kulisa dolaska dejana Stankovića u zvezdu: Sleteo iz Milana, došao u restoran i pružio ruku u 22.30!

Kurir pre 28 dana
Dejan Stanković postaće u subotu i zvanično novi trener Crvene zvezde, a evo kako je tekao njegov dolazak u Beograd. 19.00 Stanković je juče bio u Milanu, odakle se u večernjim satima uputio u Beograd 22.00 Po dolasku u prestonicu Srbije Deki je… »

Kraj! Milojević otišao iz zvezde! Vladana Milojevića: Ovako je lakše! Otišao bih i da smo prošli Olimpijakos! Video sam…

Blic sport pre 29 dana
Na stadionu „Rajko Mitić” u toku je konferencija Vladana Milojevića, sada već bivšeg trenera Crvene zvezde. Na stadion je prvo stigao Zvezdan Terzić, a za njim i Vladan Milojević. Milojević se prvi obratio novinarima: - Okupili smo se na naš… »

Tim sa Marakane se oglasio o treneru: Zvezdaši, mirno spavajte...

Sportski žurnal pre 29 dana
Vladan Milojević se danas na konferenciji zvanično oprostio od svih u klubu s Marakane. Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije hteo da priča o novom treneru na konferenciji na kojoj se stari strateg Vladan Milojević oprostio od kluba, pa od… »

Vladan Milojević: Plan mi je bio da odem u junu, ali bi to bio loš tajming po mog naslednika, samim tim i po mene!

Hot sport pre 29 dana
Sada već bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se javnosti na vanrednoj konferenciji za novinare. Vladana Milojevića su u prepunoj konferencijskoj sali dočekali navijači Crvene zvezde uz novinare. Dobio je gromoglasan aplauz, a potom… »

Čeka se samo potvrda: Dejan Stanković novi trener Zvezde! Legenda crveno-belih će mu biti pomoćnik

Srbija danas pre 30 dana
Prvi put će samostalno voditi tim. Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde a prema još nepotvrđenim informacijama na njegovo mesto došao je Dejan Stanković. Zvezdan Terzić i Dejan Stanković su imali sastanak u kasnim večernjim satima… »

Milojević ostavio Zvezdi treću titulu u amanet, osvrnuo se na svog naslednika i na vreme provedeno na "Marakani" (foto/video)

Alo pre 30 dana
Objasnio razloge svog odlaska! KONFERENCIJA JE POČELA! Milojević je dočekan gromoglasnim aplauzom! "Ja sam doneo odluku da neću više biti trener Crvene zvezde. Kao prvi, pre nego što ću da obrazložim svoju odluku, želeo bih da se zahvalim mojoj… »

Posle ovog gesta Vladana Milojevića, Zvezdan Terzić je digao ruke!

Alo pre 30 dana
Vladan Milojević zvanično odlazi iz Ljutice Bogdana. Posle obraćanja fudbalskog stručnjaka, oglasio se i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić. Član uprave crveno-belih je istakao kakva je Milojević grandiozna ličnost i da je velika šteta da… »

Imam hit za otvaranje nove „Marakane“!

Alo pre 29 dana
Rado bih pevao na useljenju u novi fudbalski dom mog voljenog kluba. Čujte jedan stih: „Nikad nisu bile neverne, ’delije’ sa severa.“ Grmelo je među navijačima „Imao sam“, grmeće i ova nova pesma. Grmela je Kebina pesma „Imao sam“… »

Milojević doneo odluku: Nisam više trener Zvezde

RTS pre 29 dana
Danas je i definitivno završena jedna era, i to veoma uspešna u bogatoj istoriji Crvene zvezde, pošto je Vladan Milojević otišao sa mesta trenera prvog tima. Ovo je moja odluka, rekao je Milojević u prepunom medija centru na najvećem srpskom… »

Terzić se nadao Milojevom ostanku, ali...

Sportske.net pre 29 dana
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da se do poslednjeg momenta nadao da će Vladan Milojević promeniti svoju odluku o odlasku, ali i da će vrata za njega uvek biti otvorena. Generalni direktor fudbalskog… »

Vesti dana »