Zvezdan Terzić

Kada je čuo da je predsednik Partizana u bolnici, Zvezdan Terzić je rešio da mu pošalje ovu poruku!

Blic sport pre 9 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici. Podsetimo, Vučelić je primljen u bolnicu i trenutno je priključen na masku sa kiseonikom. On je… »

Terzićeva podrška Vučeliću: Ne sumnjam da dobijaš ovu bitku

Večernje novosti pre 9 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa. "Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili… »

Terzićeva podrška Vučeliću: Ne sumnjam da dobijaš ovu bitku

Alo pre 9 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je poruku podrške predsedniku večitog rivala Partizana Miloradu Vučeliću, koji je u bolnici zbog korona virusa. - Milorad Vučelić je moj veliki sportski rival, nekad smo možda i prelazili… »

Za jedne sam mađija, za druge mafija Zvezdan Terzić: Partizanom se ne bavimo, on je u rangu Radničkog, Vojvodine i ostalih!

Kurir pre 10 dana
Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić je govoreći o nizu tema istakao da bi "neki čelnik Bajerna pobegao sa Marakane posle tri dana". ''Rukovođenje Zvezdom ima svoje specifičnosti, jer se kroz Zvezdu prelamaju mnogi… »

"Za jedne sam terza mađija, za druge terza: Mafija!" Zvezdan Terzić: Partizanom se ne bavimo, on je u rangu Radničkog…

Blic sport pre 10 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, vrlo otvoreno je govorio o sebi i klubu na čijem je čelu. Gostujući na TV stanici K1, on je u emisiji “Šta sam tebi i ko sam tebi”, govorio o brojnim temama. Najpre je pričao o tome kako… »

Terzić: Ponosan na boravak u pritvoru, Partizan ko Radnički

Nova pre 10 dana
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, poručio je da je ponosan na egzil i vreme koje je proveo u pritvoru, dodajući da je to od njega napravilo ono što je danas. “Ja sam ponosan na sve delove svog života. I iz tog perioda kada sam bio u… »

Zvezdan Terzić: Odavde bi Bajernov menadžer pobegao za tri dana! Košarka se igra u četiri evropske zemlje

Mozzart sport pre 10 dana
O Putinu, obrazovanju, Dejanu Stankoviću i tome da li je mađija ili mafija. Iza Crvena zvezda je slavna istorija, solidna sadašnjost, ali i neizvesna budućnost. Posle decenija stagnacije klub sa Marakane je uspeo da veže četiri učešća u grupnim… »

‘Zvezda je džinovski korak ispred Partizana’: Terzić ‘bocnuo’ večitog rivala – ‘Znam da sam za neke mađija, a…

Hot sport pre 10 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostujući u emisiji ‘Šta sam sebi, ko sam tebi’ na televiziji ‘K1’ govorio je o svom životu i onome kako ga vidi običan čovek, ali i večitom rivalu. Terzić je odgovarao na razna pitanja… »

Terzine "strelice" ka Humskoj - Želim bolji Partizan!

Sportske.net pre 10 dana
Generalni direktor Crvene zvezde govorio o najvećem rivalu. Zvezdan Terzić je gostovao na televiziji K1, a prenosi Mondo, i tom prilikom govorio je i o najvećem rivalu - Partizanu. "Veliki je rivalitet između Zvezde i Partizana, ali često neke stvari… »

Terzić nikad žešće po večitom rivalu: Bolji smo od Partizana 100 bodova, njihov nivo je Radnički

Srbija danas pre 10 dana
Direktor crveno-belih odgovarao na zanimljiva pitanja. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o najvećem rivalu crveno-belih. On je gostujući u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" na televiziji "K1" odgovarao na zanimljiva pitanja… »

Vesti dana »