Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić već u Londonu!

Sportske.net 14.10.2019
Generalni direktor Crvene zvezde napustio zemlju. Aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda 22. oktobra igra utakmicu u Londonu protiv Totenhema, a generalni direktor crveno-belih je već sada u Londonu, kako je potvrđeno "Telegrafu". Terzić će sačekati… »

Terziću stigla podrška od Čovića: ''Zvezda simbol srpstva!''

Sportske.net 14.10.2019
Smatra da je to apsolutno tačno. Kraj protekle nedelje obeležila je i zabrana ulaska u Crnu Goru, koja je izrečena generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću. On je odmah po sletanju na aerodrom u Tivtu morao da se vrati za Beograd, a među… »

Posle velikog skandala, Zvezdan Terzić je napustio zemlju!

Alo 14.10.2019
Destinacija: London. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napustio je Srbiju i neće se vraćati u zemlju dve nedelje, prenosi "Hotsport". Kako piše ovaj portal, posle skandala na tivatskom aerodromu kada mu nije dozvoljeno da uđe u Crnu… »

Savićević posle proterivanja Terzića opet u centru pažnje! Stigao u Prištinu i odmah otišao na groblje!

Alo 14.10.2019
Bio je prijatelj sa Vokrijem. Tek što se slegla prašina posle optužbi Zvezdana Terzića da mu je zbog Dejana Savićevića zabranjen ulazak u Crnu Goru, aktuelni predsednik FSCG je i danas izazvao veliku pažnju javnosti. Kao što znate, večeras se u… »

Terzić se sklonio u London: Ne vraća se u Beograd do meča s Totenhemom!

Telegraf 14.10.2019
Generalni direktor crveno-belih otišao je na put, nakon što mu je onemogućen ulazak u Crnu Goru. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otišao je u London. Ova informacija je potvrđena za Telegraf iz kluba. Terzić je pre nekoliko dana… »

(Ne)sportski razum iznad zakona

Al Jazeera 14.10.2019
Svakom razumnom čoveku je definitivno jasno da u rukovodstvima Zvezde i Partizana sjede ljudi koji su slijepi poslušnici vlastodržca. Od Francuske buržoaske revolucije 1789. godine, kada je ukinut feudalizam i čovek postao političko biće, uveden je… »

Crnogorski političari zloupotrebljavaju sport! Čović stao na Terzićevu stranu: Mladi košarkaš Vuković je najbolji…

Blic sport 13.10.2019
Prvi čovek KK Crvena zvezda oglasio se povodom gesta crnogorskih vlasti koje su zabranile ulazak Zvezdanu Terziću u tu zemlju. Nebojša Čović stao je u odbranu generalnog direktora FK Crvena zvezda i potez Crnogoraca označio neprimerenim. – Naš… »

Nebojša Čović žestoko udario na crnogorce zbog terze: Ovo što rade Zvezdanu Terziću je klasična osveta i mnogo je…

Kurir 13.10.2019
Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o skandaloznim dešavanjima sa aerodroma u Tivtu kada je pre nekoliko dana zabranjen ulaz u Crnu Goru generalnom direktoru FK Crvena zvezda, Zvezdanu Terziću. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša… »

Nebojša Čović: To što je Crna Gora uradila Terziću je podmuklo! Evo šta rade mladom Vukoviću

Hot sport 13.10.2019
Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio o odnosima Srbije i Crne Gore kroz sport, ali i dešavanjima sa aerodroma u Tivtu gde je zabranjen ulaz u zemlju generalnom direktoru FK Crvena zvezda, Zvezdanu Terziću. Predsednik KK Crvena zvezda… »

Nije Savićević zabranio dolazak Terzića, već Đukanović! Crnogorski političar dr Ivo Đurišić teško optužio najviše…

Kurir 12.10.2019
Primarijus doktor Ivo Đurišić, nekada visoki funkcioner SDP-a, a sada predsednik crnogorske opozicione stranke PUPI, javio se Kuriru kako bi izneo svoj stav po pitanju zabrane ulaska generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u Crnu Goru… »

Vesti dana »