Zvezdan Terzić

Komisija za žalbe: Potvrđene kazne Terziću i Mrkeli

Sportski žurnal pre 2 dana
Kažnjeni su, prvostepenom odlukom Disciplinske komisije FSS, zbog komentarisanja suđenja posle 161. večitog derbija. Komisija za žalbe potvrdila je novčane kazne Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću. Funkcioneri Crvene zvezde platiće 150.000, odnosno… »

Moranje

Danas pre 8 dana
U opštoj kakofoniji svih vrsta medija, većinski „namenske“ industrije, i još većoj raznovrsnih izjava, „izjava“, takozvanih ekskluziva i bezočnih izmišljotina i manipulacija, ono što smo nekad zvali „javna reč“, izgubilo je i težinu… »

Susret koji je već pokrenuo spekulacije - Da li će Zvezda dobiti pojačanje iz Kine?

Sportske.net pre 11 dana
Bliži se zima, da li ima prvih nagoveštaja oko Zvezdinih narednih pojačanja? Još uvek je rano za neke konkretnije prognoze, s obzirom da će potezi Zvezdine uprave zavisiti i od toga da li će se crveno-beli plasirati u ''evropsko proleće''. Ali… »

Ekskluzivni paparaco: Duško Tošić na ručku sa Terzićem i Mrkelom u elitnom restoranu (foto)

Telegraf pre 11 dana
Fotografije koje će pokrenuti spekulacije o mogućem dolasku štopera u Crvenu zvezdu. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, kao i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, viđeni su zajedno sa bivšim srpskim reprezentativcem Duškom… »

Počinje ‘Zvezda TV’: Terzić – pre pet godina smo predstavili trenera u mraku, a sada predstavljamo dragulj!

Cenzolovka pre 12 dana
Koktelom na stadionu ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je javnosti predstavila najnoviji projekat ‘Zvezda TV’. Pred mnogobrojnim novinarima i prijateljima kluba, kao i prvotimcima Crvene zvezde javnost je zvanično upoznata sa crveno-belom televizijom… »

Zvezda pokreće klupsku televiziju

Politika pre 13 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novu klupsku televiziju, koja sutra zvanično počinje sa emitovanjem, čime će šampion Srbije i na taj način stati uz rame najvećim evropskim i svetskim gigantima. Generalni direktor Zvezdan Terzić istakao… »

Počinje Zvezda TV: Pogledajte kako izgleda studio crveno-bele televizije! Kurir TV

Kurir pre 12 dana
Ono što su svi zaljubljenici u crveno-belu boju dugo iščekivali - konačno se ostvarilo. Otvorena je Zvezdina televizija na kojoj ćete moći svakodnevno da se informišete o svim aktuelnostima vezanim za Crvenu zvezdu. Studio Zvezda TV postavljen je… »

Najnovija televizija u Srbiji – Zvezdina

RTS pre 12 dana
Najtrofejniji srpski fudbalski klub, Crvena zvezda, predstavio je novu klupsku televiziju, koja utorak (5. novembar) zvanično počinje sa emitovanjem, čime će šampion Srbije i na taj način stati uz rame najvećim evropskim i svetskim gigantima… »

Kokeza došao na Marakanu, Terzić mu sipao piće na otvaranju Zvezda TV-a

Telegraf pre 13 dana
Svečana atmosfera na stadionu Crvene zvezde. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podsetio je na stadionu "Rajko Mitić" na neke od uspeha kluba iz prethodnih godina i sa brojnim zvanicama proslavio ozvaranje Zvezdine klupske televizije. Na… »

Mrkela u minusu 150.000, Terzić 100.000 dinara

Sportski žurnal pre 17 dana
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije reagovala po prijavi potpredsednika Partizana. Disciplinska komsija FSS izrekla je novčane kazne dvojici funkcionera Crvene zvezde. Sportski direktor Mitar Mrkela moraće da plati 150.000, a direktor Zvezdan… »

Vesti dana »