Zvezdan Terzić - vesti

Vukadinović: Glasao sam da Zvezdin predlog ide na Komisiju, a ne da joj se prizna titula (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Ideja zvanično predstavljena na Skupštini FSS.
U nedelju je u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana sednica na kojoj je Slaviša Kokeza reizabran za predsednika, ali je veliku pažnju izazvao i predlog Crvene zvezde. Ispred kluba iz Ljutice Bogdana, u Pazovi se pojavio generalni direktor... »

Strast za istinom Crvena zvezda: Hoćemo titulu uz 1946. godine, osvojili smo je na terenu

Kurir pre 2 dana
Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana rešeni da isprave istorijsku nepravdu, zvanično podneta molba Fudbalskom savezu Srbije za povratak davno osvojenog trofeja prvaka Srbije
Fudbalski klub Crvena zvezda na sednici Skupštine FSS zvanično je uputio zahtev Pravnoj komisiji za priznavanje titule iz 1946. godine. Ispred crveno-belih to je uradio generalni direktor Zvezdan Terzić. - Predali smo zahtev... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

RTV pre 2 dana
RTV: Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.
BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je juče... »

Podnet zahtev FSS da razmotri priznavanje šampionske titule iz 1946. godine

Alo pre 3 dana
Alo: Podnet zahtev FSS da razmotri priznavanje šampionske titule iz 1946. godine
Zahtev Crvene zvezde osporavaju čelnici Partizana smatrajući da nema pravni osnov
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza... »

Ko će odlučivati o Zvezdinoj tituli iz 1946?

Sportske.net pre 3 dana
I hoće li odluka biti doneta do kraja tekuće sezone?
Posle višemesečnog zatišja, Crvena zvezda je juče ponovo u prvi plan izbacila svoj zahtev za zvaničnim priznanjem šampionske titule iz 1946. godine. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je juče u svom govoru na sednici Skupštine FSS obrazložio zbog čega bi trebalo... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

RTS pre 3 dana
RTS: Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je i... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

Studio B pre 3 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. „Crvena zvezda je juče... »

Crveno-beli potvrdili: Crvena zvezda podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946. godine

Kurir pre 3 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na sednici Skupštine FSS zvanično uputio zahtev Pravnoj komisiji za priznavanje titule iz 1946. godine.
Zahtev je upućen Pravnoj komisiji FSS, koja će potom odlučivati o tome da li ima osnova da se Crvenoj zvezdi zvanično doda i šampionski pehar iz 1946. godine. "Crvena zvezda je juče i zvanično podnela zahtev skupštini FSS za... »

Tole Karadžić: Poseban pozdrav za Terzića

B92 pre 3 dana
B92: Tole Karadžić: Poseban pozdrav za Terzića
Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izazvao je smeh na početku sednice Skupštine te organizacije.
Karadžić predsedava sednicom, na početku je pozdravio sve goste, a posebno nekadašnjeg predsednika FSS-a, a sada generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. "To ja radim zbog sebe, da biste vi mene pozdravili", izjavio... »

Agresivno silovanje višedecenijske prošlosti: Vladimir Vuletić povodom inicijative da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine

Kurir pre 3 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine, a povodom te inicijative saopštenjem za javnost se oglasio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.
"Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da Skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je... »

©2019 Netmark d.o.o.