Zvezdan Terzić

Plaketa "Miljan Miljanić" za FSS i Boru Milutinovića

B92 pre 3 dana
Fudbalski savez Srbije za 100 godina postojanja i trener Bora Milutinović dobitnici su zlatne plakete "Miljan Miljanić". Čuveni fudbalski trener i FSS nagrađeni su na manifestaciji "Dani fudbala" u Banjaluci. Na svečanosti koju zajednički organizuju… »

Terzić o Stankoviću, strancima, školi, ostanku u Zvezdi

B92 pre 3 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je za banjalučku televiziju Elta o situaciji u klubu, strancima, treneru Dejanu Stankoviću... On je poručio da su crveno-beli sa Dejanom Stankovićem dobili tačno ono što su očekivali - novu… »

Poruka terzića iz banjaluke: Letošnja pojačanja nisu promašaji! Milojević i Mrkela su ih dovodili…

Hot sport pre 3 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je u Banjaluci gde je gostovao na banjalučkoj televiziji ‘Elit’. Na početku se našalio da ga ovog puta niko ne slika, jer prošlog puta u istom gradu je nastala slika na kojoj su bile i vođe… »

To je najuspešniji poslovni potez: Otkriveno sve o transferima Boaćija i Degeneka

Srbija danas pre 4 dana
Tačno u evro. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde u intervjuu za banjalučku televiziju Elta komentarisao je između ostalog odlaske i povratke Miloša Degeneka i Ričmonda Boaćija. - To su možda i najuspešniji poslovni potezi Crvene… »

Plaketa "Miljan Miljanić" za FSS i Boru Milutinovića

Telegraf pre 3 dana
U Banja Luci održani "Dani fudbala" Fudbalski savez Srbije (FSS) za 100 godina postojanja i čuveni trener Bora Milutinović dobitnici su zlatne plakete "Miljan Miljanić" koju na manifestaciji "Dani fudbala" u Banjaluci. Na svečanosti koju zajednički… »

Zvezda dogovorila prijateljski meč u Republici Srpskoj

Mozzart sport pre 3 dana
Termin je septembar. Delegacija Crvene zvezde boravila je u Republici Srpskoj gde je prisustvovala manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić susreo se sa predsednikom Slobode iz Novog Grada, Mladenom… »

Terzić: Nisam ja birao Van La Paru i Tomanea, Žander je bio najbolji na nekoliko mečeva

Telegraf pre 3 dana
Direktor Zvezde dao intervju za medije u Republici Srpskoj. Direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić gostovao je u Banjaluci povodom "Dana fudbala" u Republici Srpskoj i tom prilikom, u razgovoru za TV Elta, "secirao" minulo vreme u klubu… »

Pravo u centar: Terzić otkrio šta je Stanković doneo Zvezdi! Pričao i o Milojeviću...

Srbija danas pre 3 dana
Bez dlake na jeziku. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, u razgovoru sa banjalučku televiziju "Elta" rekao je da je klub dobio novu energiju angažovanjem novog trenera Dejana Stankovića. On je dodao i da su sportski direktor Mitar Mrkela… »

Zvezdan Terzić otkriva: Sa Stankovićem smo dobili novu energiju i novu strast!

Kurir pre 3 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da su crveno-beli sa Dejanom Stankovićem dobili tačno ono što su očekivali - novu energiju, novu strast. "Sa Dejanom Stankovićem smo dobili tačno ono što smo očekivali - novu… »

Priznanje iz komšiluka: Plaketa za Fudbalski savez Srbije

Srbija danas pre 3 dana
Nagrade dodeljene Crvenoj zvezdi i Partizanu. Fudbalski savez Srbije (FSS) za 100 godina postojanja i čuveni trener Bora Milutinović dobitnici su zlatne plakete "Miljan Miljanić" koja im je dodeljena na manifestaciji "Dani fudbala" u Banjaluci. Na… »

Vesti dana »