Zvezdan Terzić

Ekskluzivni paparaco: Duško Tošić na ručku sa Terzićem i Mrkelom u elitnom restoranu (foto)

Telegraf 05.11.2019
Fotografije koje će pokrenuti spekulacije o mogućem dolasku štopera u Crvenu zvezdu. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, kao i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, viđeni su zajedno sa bivšim srpskim reprezentativcem Duškom… »

Počinje ‘Zvezda TV’: Terzić – pre pet godina smo predstavili trenera u mraku, a sada predstavljamo dragulj!

Cenzolovka 05.11.2019
Koktelom na stadionu ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je javnosti predstavila najnoviji projekat ‘Zvezda TV’. Pred mnogobrojnim novinarima i prijateljima kluba, kao i prvotimcima Crvene zvezde javnost je zvanično upoznata sa crveno-belom televizijom… »

FK Zvezda predstavila novi projekat - klupsku televiziju

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novu klupsku televiziju, koja sutra zvanično počinje sa emitovanjem, čime će šampion Srbije i na taj način stati uz rame najvećim evropskim i svetskim gigantima. Generalni direktor Zvezdan Terzić… »

Počinje Zvezda TV: Pogledajte kako izgleda studio crveno-bele televizije! Kurir TV

Kurir 04.11.2019
Ono što su svi zaljubljenici u crveno-belu boju dugo iščekivali - konačno se ostvarilo. Otvorena je Zvezdina televizija na kojoj ćete moći svakodnevno da se informišete o svim aktuelnostima vezanim za Crvenu zvezdu. Studio Zvezda TV postavljen je… »

Najnovija televizija u Srbiji – Zvezdina

RTS 04.11.2019
Najtrofejniji srpski fudbalski klub, Crvena zvezda, predstavio je novu klupsku televiziju, koja utorak (5. novembar) zvanično počinje sa emitovanjem, čime će šampion Srbije i na taj način stati uz rame najvećim evropskim i svetskim gigantima… »

Kokeza došao na Marakanu, Terzić mu sipao piće na otvaranju Zvezda TV-a

Telegraf 04.11.2019
Svečana atmosfera na stadionu Crvene zvezde. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podsetio je na stadionu "Rajko Mitić" na neke od uspeha kluba iz prethodnih godina i sa brojnim zvanicama proslavio ozvaranje Zvezdine klupske televizije. Na… »

Partizan tužio, FS Srbije presudio: Kažnjeni Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela!

Hot sport 31.10.2019
Čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela kažnjeni su na osnovu tužbe Partizana zbog komentarisanja suđenja posle 161. večitog derbija. Prijave protiv čelnika Crvene zvezde podneo je Partizan zbog komentarisanja suđenja u 161. večitom… »

Partizan prijavio, savez kaznio: Disciplinska komisija FSS udarila po džepu Terzića i Mrkelu (foto)

Kurir 31.10.2019
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je čelnike Crvene zvezde Mitra Mrkelu i Zvezdana Terzića zbog kršenja člana o komentarisanju suđenja posle 161. večitog derbija, a po prijavi FK Partizan. Mrkela i Terzić javno su izrazili… »

Disciplinska komisija donela odluku: Terzić i Mrkela kažnjeni

Večernje novosti 30.10.2019
Generalni i sportski direktor crveno-belih plaćaju kazne zbog kometnarisanja suđenja na derbiju. Disciplinska komisija FSS je na osnovu prijave Partizana donela odluku o kazni predstavnika Crvene zvezde zbog komentarisanja suđenja u derbiju. Zvezdan… »

Terzić i Mrkela na udaru FSS, razlog večiti derbi!

Alo 30.10.2019
Generalni i sportski direktor crveno-belih plaćaju kazne zbog kometnarisanja suđenja na derbiju. Disciplinska komisija FSS je na osnovu prijave Partizana donela odluku o kazni predstavnika Crvene zvezde zbog komentarisanja suđenja u derbiju. Zvezdan… »

Vesti dana »