Zvezdan Terzić - vesti

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

RTV pre 33 dana
RTV: Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.
BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je juče... »

Podnet zahtev FSS da razmotri priznavanje šampionske titule iz 1946. godine

Alo pre 34 dana
Alo: Podnet zahtev FSS da razmotri priznavanje šampionske titule iz 1946. godine
Zahtev Crvene zvezde osporavaju čelnici Partizana smatrajući da nema pravni osnov
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

RTS pre 34 dana
RTS: Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je i... »

Crveno-beli opet podneli zahtev za priznavanje titule iz 1946.

Sportski žurnal pre 34 dana
- Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da Skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je 1946 godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera - rekao je Terzić
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine. - Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da... »

Crvena zvezda podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946 godine! (foto)

Alo pre 34 dana
Alo: Crvena zvezda podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946 godine! (foto)
Generalni direktor Crvene zvezde na današnjoj sednici Skupštine FSS zvanično uputio zahtev Pravnoj komisiji za priznavanje titule iz 1946. godine.
Slaviša Kokeza je dobio novi mandat na čelu Fudbalska saveza Srbije, a priliku da mu čestita na reizboru iskoristio je i Zvezdan Terzić. Direktor Zvezde je poželeo Kokezi srećan i upešan novi, četvorogodišnji mandat, ali mu je... »

Terzić na Skupštini FSS: Priznajte Crvenoj zvezdi titulu iz 1946. godine! Evo šta je na to rekao Kokeza

Kurir pre 34 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.
"Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da Skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je... »

Zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946.

RTS pre 34 dana
RTS: Zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946.
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.
"Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupstina FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017. godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je... »

TERZIĆ: Tražimo da Skupština FSS razmotri naš zahtev za priznavanje titule

Srbija danas pre 34 dana
Sednica održana u Staroj Pazovi.
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić bio je u Staroj Pazovi, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije. Funkcioner crveno-belih je za takođe potvrdio da je podnet zahtev za priznavanje titule iz 1946. godine. ODRŽANA SKUPŠTINA FSS: Kokezi POVERENJE do... »

Karadžić posebno pozdravio Terzića na Skupštini FSS i izazvao smeh prisutnih

Sportski žurnal pre 35 dana
- To ja radim zbog sebe, da biste vi mene pozdravili - izjavio je Karadžić i izazvao opšti smeh prisutnih u Kući fudbala u Staroj Pazovi
Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izazvao je smeh na početku današnje sednice Skupštine te organizacije. Karadžić predsedava sednicom, na početku je pozdravio sve goste, a posebno nekadašnjeg... »

Šou na skupštini FSS: Evo šta je Tomislav Karadžić sa govornice rekao Zvezdanu Terziću! Prisutni vrisnuli od smeha

Kurir pre 35 dana
Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izazvao je smeh na početku današnje sednice Skupštine te organizacije.
Karadžić predsedava sednicom, na početku je pozdravio sve goste, a posebno nekadašnjeg predsednika FSS-a, a sada generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. "To ja radim zbog sebe, da biste vi mene pozdravili", izjavio... »

©2019 Netmark d.o.o.