Zvezdan Terzić

Poznato fudbalsko ime blizu zvezde, deki vuče konce: Nekada je špartao uz aut liniju u Interu i Romi, a sada bi mogao u…

Blic sport pre 23 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će klub morati da proda pojedine igrače, kako bi sanirao posledice finansijske krize, a sada se pojavila vest da crveno-beli rade i na dovođenju pojačanja za letnji prelazni rok. Pažnju… »

Atomsko pojačanje na marakani: Brazilac koji je igrao za Inter i Romu stiže u Zvezdu (video)

Srbija danas pre 23 dana
Mogao bi dođe kao slobodan igrač. Zvezdan Terzić je najavio prodaju talentovanih igrača kako bi klub prebrodio tešku finansijsku situaciju uzrokovanu epidemijom koronavirusa, a samo dan kasnije pojavila se informacija da je Crvena zvezda… »

Zvezda želi Brazilca koji je igrao u Interu? Nema smisla nakon Terzićevih reči, ali...

Sportske.net pre 23 dana
Nikada se ne zna sa Zvezdanom Terzićem. Crvena zvezda je najavila da će menjati strategiju usled koronavirusa koji je pogodio čitav fudbalski svet. Lančanom reakcijom biće pogođeni svi klubovi, pa na kraju i fudbaleri, pa ostaje pitanje koliko sad… »

Zvezdo, možda i ne moraš da prodaješ klince, stiže novac iz Francuske!

Sportske.net pre 23 dana
Lepa suma stiže na adresu Ljutice Bogdana. Zvezdan Terzić je juče mnoge šokirao izjavom da će prodati jednog ili više mladih igrača, a spomenuo je Veljka Nikolića, Njegoša Petrovića i Željka Gavrića. Sva trojica spadaju u red najtalentovanijih… »

Terzić najavio prodaju „bisera“ sa Marakane: Žao mi je što će ta deca morati da odu iz Zvezde

Vesti online pre 24 dana
Pandemija koronavirusa je potpuno zaustavila fudbal na duži vremenski period i napravila velike finansijske problem klubovima. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u intervjuu za Informer, naglasio da će crveno-beli biti u velikom problem… »

Zvezda smanjuje BUDžET sa 30 na 20 miliona - Klub može da preživi samo ako proda bisere

Sportski žurnal pre 24 dana
Pandemija korona virusa tektonski je uzdrmala fudbalsko tržište. Pandemija korona virusa tektonski je uzdrmala fudbalski svet, samim tim i tržište. Ko se snađe preživeće, ko ne, poput nekih, ugasiće se. U srpskih klubova novac je uvek bio muka… »

Njegoš, Veljko i Željko su već otišli, pitanje je samo za koliko...

Mondo pre 24 dana
U prvom post-pandemijskom prelaznom roku, klub očekuje zaradu kakvu je dva puta ostvario u novijoj istoriji - na Radonjiću i Grujiću. Da li je to realno? U prvom post-pandemijskom prelaznom roku, klub očekuje zaradu kakvu je dva puta ostvario u… »

Jedni biseri u izlogu, drugi čekaju priliku da zasijaju: Radulović svakog dana sanja da istrči pred punu Marakanu

Mozzart sport pre 24 dana
„Svakodnevno razmišljam o tome i to mi je najveća motivacija da radim na sebi“, poručuje omladinac crveno-belih. Otvorena izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da srpski šampion mora ovog leta da proda nekog od svojih bisera… »

Zvezdini biseri stavljeni na prodaju Zvezdan Terzić: Žao mi je, ali tako mora (foto)

Kurir pre 24 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je prodaju igrača na Marakani. Terzić je zagovornik je ideje o osnivanju regionalne lige i to je objasnio time što će koronavirus morati da smanji budžet crveno-belih sa 30 na 20 miliona evra… »

Zvezda prodaje bisere da bi preživela koronu! Terzić najavio nepopularan potez: Žao mi je, mora tako

Telegraf pre 24 dana
Direktor Crvene zvezde istakao je da klub mora da povuče radikalne poteze zbog korone virusa. Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić otkrio je koje će poteze klub morati da preduzme da bi se stabilizovao nakon korona krize. On je u razgovoru za… »

Vesti dana »