Zvezdan Terzić

Zvezdin advokat: Nisam siguran da su pohapšeni svi pedofili u Srbiji, zna Vuletić o čemu pričam

Telegraf 04.02.2020
"Rat" večitih odavno je prevazišao sportske okvire... Vest da je Upravni sud odbacio žalbu FK Partizan povodom odluke FSS da prizna Zvezdi šampionsku titulu iz 1946. godine, dodatno je uznemirila duhove u Humskoj, izazvala revolt, pa je usledila… »

Govedarica: Saradnja Zvezde i Grafičara pokazuje rezultate

Dnevnik 03.02.2020
BEOGRAD: Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica izjavio je da je razvoj mladih fudbalera Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Marka Konatara dokaz koliko je saradnja kluba sa Crvenom zvezdom pravi potez. "Izuzetno mi je drago da vidim Gavrića… »

Simić: Mladi, ne žurite sa odlaskom iz Zvezde

Sportski žurnal 03.02.2020
Na pitanje da li je razmišljao da ode iz Zvezde, odgovorio je rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića da su "igračima u svakom prelaznom roku spakovani koferi" Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić izjavio je da ekipa na trenizima u Beleku… »

Govedarica: Saradnja Zvezde i Grafičara pokazuje rezultate

RTS 03.02.2020
Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica izjavio je da je razvoj mladih fudbalera Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Marka Konatara dokaz koliko je saradnja kluba sa Crvenom zvezdom pravi potez. "Izuzetno mi je drago da vidim Gavrića, Nikolića i… »

Zvezda odbila još jednu ponudu?!

Sportske.net 03.02.2020
Posle Marinovog transfera nikako da stigne ''ona prava''... Crvena zvezda i dalje nije završila prelazni rok, bar kada su potencijalni odlasci u pitanju. Pre nekoliko dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je najavio mogućnost odlaska… »

Nikolić: Želim da zaslužim Zvezdinu "desetku"

B92 02.02.2020
Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić izjavio je da klub i navijači od njega već na proleće mogu da očekuju da postane bitna karika u timu. On se, takođe, nada da će da zasluži broj 10 na leđima. "Nadam se da će se od drugog dela sezone… »

Nikolić: Želim da zaslužim Zvezdinu "desetku"

RTS 02.02.2020
Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić izjavio je da klub i navijači od njega već na proleće mogu da očekuju da postane bitna karika u timu i zasluži da ponese broj 10. Istakao je da mu je dupla kruna najveća želja. "Nadam se da će se od… »

Dajte mu marinovu desetku: Veljko Nikolić spreman za veliku ulogu u timu Crvene zvezde (kurir TV)

Kurir 02.02.2020
Mladi fudbaler poručuje da se ne plaši pritiska, ali ni odgovornosti nošenja najvrednijeg broja na crveno-belom dresu. Izveštač Kurira iz Beleka - Aleksandar Radonić Veljko Nikolić je od Zvezdana Terzića ove zime označen kao najvredniji projekat… »

Nikolić samouveren: Voleo bih da budem Marinov naslednik i da dobijem "desetku" (video)

Srbija danas 02.02.2020
Bez lažne skromnosti. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je rekao da će fudbaleri iz Omladinske škole ubuduće predstavljati okosnicu tima, a njegove reči je u delo već na pripremama u Turskoj počeo da sprovodi trener Dejan… »

Ovo je Zvezdina startna postava za Ludogorec! Po Terzićevom ukusu?

Sportske.net 01.02.2020
Posle Partizana, danas na sceni i Crvena zvezda. U novoj, trećoj po redu proveri u turskom Beleku, Crvena zvezda danas od 15 časova igra protiv bugarskog Ludogoreca. Trener Dejan Stanković je danas, za razliku od prethodna dva meča protiv Arke i… »

Vesti dana »