Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Lopovi im pokrali prasiće, toalet papir i cipele

Alo 08.01.2016
Poslednjih dana decembra i prvih dana januara, lopovi su iz domova u Leskovcu i Vranju odnosili sve što im padne pod ruku, od alata do šampona. Slađan Jovanović iz Pavlovca kod Vranja je krajem decembra ostao bez devet prasića težine između 21 i 26… »

Moja ćerka je vrištala od bolova dozivajući nas

Alo 08.01.2016
D. S. (11) iz Veternika, na Badnje veče pogodila je petarda, koja joj je nanela teške povrede oka. Njen otac kaže da je prizor bio strašan. Roditelji D. S. su bili u kući, a devojčica je krenula do prodavnice koja se nalazi na nekoliko metara od… »

Policajac ranio bivšu ženu u stanici MUP-a

RTV 08.01.2016
BEOGRAD - Policijski službenik M.T. (27) pucao je danas iz službenog pištolja u Policijskoj stanici Bogatić u pravcu svoje bivše supruge M.T, takođe radnice PS Bogatić, saopštio je MUP. M.T. je, kako je navedeno, tom prilikom pogođena u predelu… »

Požar u soliteru u Zemunu, nema teže povređenih

RTV 08.01.2016
BEOGRAD - Požar koji je oko podne zahvatio jedan od solitera na zemunskom Keju oslobođenja lokalizovan je i u toku je dogašavanje vatre, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta. Kako je novinarima rekao komandir Vatrogasno-spasilačke brigade Beograda… »

Gori gradilište šoping centra

Alo 08.01.2016
Na gradilištu šoping centra u Višnjičkoj ulici oko 19 sati je izbio požar kada su se. Nezvanično, zapalili su se kablovi koji povezuju barake na tom mestu. Vatrogasci trenutno gase požar, a u Hitnoj pomoći kažu da nisu dobili poziv. Gradilište… »

Preminuo policajac koji je pucao sebi u glavu

Alo 08.01.2016
V. S. (44), koji je sebi ispalio hitac u glavu u stanu u beogradskom naselju Karaburma, podlegao je povredama u Kliničkom centru Srbije. Policajac V. S. koji je sebi pucao u glavu u stanu u ulici Garsije Lorke, u beogradskom naselju Karaburma, preminuo… »

Preminuo Policajac koji je PUCAO SEBI U GLAVU na BADNJE VEČE

Telegraf 08.01.2016
S. V. je bio pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije, a prema nezvaničnim navodima najverovatnije se ubio zbog nesrećne ljubavi. Policajac S. V. (44), koji je na Badnje veče pucao sebi u glavu u svom stanu u beogradskom naselju Karaburma … »

Saučesnik "pao" u Nemačkoj

Alo 08.01.2016
Slavko Buhinac, jedan od osumnjičenih za učestvovanje u likvidaciji Vladana Veličkovića (37) prošle godine u beogradskom hotelu Majdan, uhapšen je danas popodne u Nemačkoj. Za Buhincem je bila izdata poternica, a hapšenje je obavljeno… »

Policajac ranio suprugu i dvojicu kolega

Alo 08.01.2016
Policajac Miloš Tadić (29) pucao je i ranio bivšu suprugu Milicu (31), koja takođe radi u policiji na izdavanju dokumenata u Bogatiću. U pucnjavi koja se dogodila u policijskoj stanici u tom mestu ranjena su još dva policajca, saznaje "Alo!". Niko… »

​Potpis otkriva identitet

Politika 08.01.2016
Iz svakog potpisa može da se izvede bezbroj posebnih karakteristika, i u svemu tome treba naći kod, kaže grafolog Radoslav Svičević. U ovom poslu je previše moći i odgovornosti. Kada oborite studenta, on će na ispit izaći u narednom roku. U… »