Hronika arhiva vesti 08.01.2016

Horor Na Prvi Dan Božića: Policajac pucao u ženu u policijskoj stanici!

Telegraf 08.01.2016
Prilikom pokušaja savladavanja policajca koji je ispalio hitac na bivšu suprugu, povređeno je još dvoje policijskih službenika. U policijskoj stanici u Bogatiću , dvadesetosmogodišnji policajac M. T. pucao je iz pištolja i ranio svoju bivšu… »

Havarija u Železari, visoka peć nije ugašena

RTS 08.01.2016
U smederevskoj Železari 5. januara došlo je do oštećenja konstrukcije mosta-transportera kojim se dovozi ruda u visoku peć. RTS-u su u Železari potvrdili da se havarija dogodila, da niko nije povređen i da to bitnije ne utiče na proizvodnju. U… »

Srbi Se Otrovali U Nemačkoj: Pečenje prasića na ražnju umalo ih ubilo

Blic 08.01.2016
U poslednja dva dana pred Božić, devetoro ljudi zbog trovanja dimom tokom pečenja prasića u Kragujevcu. i Berlinu umalo platilo životom! Praznična euforija među Srbima u Nemačkoj poranila je, pa su pojedini domaćini već 5. januara natakli… »

Pucnjava u Bogatiću, policajac ranio dve osobe »

Studio B 08.01.2016
Policajac star 30 godina pucao i ranio bivšu suprugu, koja takođe radi u policiji na izdavanju dokumenata u Bogatiću. U pucnjavi ranjen još jedan policajac, javlja RTS. Pucnjava se dogodila u popodnevnim časovima u Bogatiću. Kako RTS nezvanično… »

Ovaj Policajac Je Heroj Tragedije U Bogatiću: Ranjen dok je pokušavao da spreči kolegu da puca na bivšu ženu! (FOTO)

Telegraf 08.01.2016
Policajac koji je pokušao da spreči napad u tom trenutku radio je na obezbeđenju policijske stanice. U Bogatiću u policijskoj stanici danas je 28-godišnji policajac pucao iz pištolja u svoju bivšu ženu , a tom prilikom ranjen je njegov kolega koji… »

Goreo stan na 14. spratu, nema povređenih (FOTO)

Alo 08.01.2016
Požar koji je oko podne zahvatio jedan od solitera na zemunskom Keju oslobođenja lokalizovan je i u toku je dogašavanje vatre, javlja Tanjug. Povređenih nema, a vatrogasne ekipe su na terenu. Samo se jedna stanarka nagutala dima. Vatra je izbila u… »

Novosađanin izboden nožem

Alo 08.01.2016
Novosadska policija saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv meštanina Beočina (25), zbog sumnje da je nožem povredio jednog Novosađanina. Kako je navedeno u saopštenju, Novosađaninu (35) je ukazana pomoć u Kliničkom centru… »

Bračnom paru pretio pištoljem

Alo 08.01.2016
Policija je u Novom Sadu uhapsila Z.J. (36) zbog sumnje da je sinoć u Futogu iz automobila pretio pištoljem bračnom paru koji je bio u drugim kolima. Saobraćajna policija zaustavila „opel“ u kom je bio Z.J. sa još jednom osobom za kojom je… »

Drama Usred Srbije: Mladić upao u ZALEĐENO JEZERO od 3 metra! Prvi do njega dotrčao - PAS!

Telegraf 08.01.2016
Niko od prisutnih nije mogao da mu pomogne, a spasao se puzeći po ledu, do obale. Prvi je do njega dotrčao njegov pas. Mladić od 23 godine, oko 15 časova, propao je kroz zaleđeno jezero Borkovac u Rumi . Preživeo je pravim čudom, kažu lekari … »

Pijan napao sina pa ometao i policiju!

Alo 08.01.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za L.B. (60), zbog postojanja osnovane sumnje da je pod uticajem alkohola, fizički napao sina i ometao policajce koji su… »