Izvor: Telegraf arhiva vesti 09.03.2016

Japanski Test Inteligencije: Prebacite sve ljude preko reke uz što manje poteza (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Ovu mozgalicu su japanske kompanije koristile za testiranje kandidata na razgovorima za posao. Japansku mozgalicu koja se nalazi u nastavku koristile su japanske firme u toku testiranja kandidata za posao. Pre desetak godina kružila je internetom, a sada… »

Otkriveno: Evo za koga bi Putin glasao između Trampa i Hilari! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Predrasude iz Hladnog rata, čak i 30 godina kasnije, i dalje su prisutne, a pomenuti predsednički kandidati, kao i mnogi drugi u vladi, kao da ne žele da vide benefite od saradnje sa Rusijom. Trka za Belu kuću uveliko traje. Nema sumnje da je jedna… »

KAO DA JE DRUGA ŽENA! Ovako je Ceca izgledala BEZ SILIKONA pre 26 godina! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Ceca je 1990. ličila na pravi cvetak zanovetak, a razlika u odnosu na njen sadašnji izgled je ogromna. Na samom početku karijere, Ceca Ražnatović, koja je tada imala samo 17 godina je u bikiniju pozirala za naslovnu stranu “Ilustrovane Politike”… »

Prostitutke Se Reklamiraju Preko Turističkih Sajtova, a njihove mušterije ih ocenjuju!

Telegraf 09.03.2016
U zavisnosti od toga koliko su zadovoljni nekom prostitutkom i uslugom koju je pružila, mušterije mogu da ostave komentar i ocenu. Od sada, prostitutke mogu biti unajmljene i putem dobro poznatog sajta “ Trip advisor“. Naime, odavno je poznato da se… »

Milijarder Koji Kupuje Na Buvljaku: Osnivač kompanije IKEA se trudi da uštedi svaki cent!

Telegraf 09.03.2016
Ovaj devedesetogodišnji milijarder je četvrti na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu, a čuven je po svojoj štedljivosti i kaže da to radi da bi dao dobar primer ostalima. Osnivač i vlasnik čuvene švedske firme IKEA, Ingvar Kamprad izjavio… »

Vladimir Ivić novi trener PAOK-a!

Telegraf 09.03.2016
Hrvat Igor Tudor smenjen je sa klupe solunskog kluba. Novi trener Paoka iz Soluna je Vladimir Ivić. Nekadašnji fudbaler Partizana naslediće na toj funkciji Igora Tudora, hrvatskog stručnjaka koji je zbog loših rezultata tokom sezone smenjen u jeku… »

Totalni Hit: Ovaj trik će vaš iPhone učiniti DUPLO boljim (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Veoma koristan bug u iOS operativnom sistemu otkrio je jedan korisnik Reddita koji ga je i podelio sa drugim ljudima na internetu. Mnogim korisnicima iPhone-a smetaju takozvane “SpringBoard” animacije koje se u opcijama mogu smanjiti, ali ne i… »

Zatvorena Balkanska Ruta: U Srbiji ostalo između 1.500 i 2.000 migranata!

Telegraf 09.03.2016
Izbeglicama, koje su ostale u Srbiji, najpotrebnije su informacije o tome koji su legalni načini da reše svoj status. Šef Predstavništva UNHCR u Srbiji Hans Fridrih Šoder izjavio je danas da je u Srbiji od ponoći, kada je zatvorena balkanska ruta… »

Bivši Direktor "Gradske Čistoće" I Njegovi Saradnici Nevini: Zbog nedostatka dokaza donesena oslobađajuća presuda!

Telegraf 09.03.2016
Na ovu presudu Tužilaštvo za organizovani kriminal imaće pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu. Specijalni sud u Beogradu danas je zbog nedostatka dokaza oslobodio bivšeg direktora JKP “Gradske čistoća” Dragana Ignjatovića i 15 njegovih… »

Najtužnija Fotografija Danas: Deca na ničijoj zemlji zaklon od kiše traže na najneverovatnijim mestima

Telegraf 09.03.2016
U blizini Tabanovaca, najsevernije granice između Makedonije ka Srbiji, naime, zaklon od kiše deca iz Iraka i Sirije pronašla su pod šatorskim krilom, pa čak i u mini toaletu. U danu kada su granice EU zatvorene za izbeglice, baš kao i Balkanska… »