Izvor: Telegraf arhiva vesti 09.03.2016

Aerodromska Policija U Šoku: Žena sakrila u grudima kilogram kokaina!

Telegraf 09.03.2016
Aerodromski zvaničnici postali su sumnjičavi kada su ispod njenih grudi ugledali sveže ožiljke od operacije, a ona se žalila na jake bolove. Na aerodromu u Frankfurtu uhapšena je 24-godišnja Kolumbijka kod koje je pronađeno kilogram kokaina koji… »

Haos U Tunisu: Ubijena sedmorica terorista, otkrivena skladišta oružja (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Niko još nije preuzeo odgovornost za napad koji se dogodio u jeku zabrinutosti međunarodne zajednice zbog prisustva ekstremista Islamske države u susednoj Libiji. Tuniska vojska ubila je sedam napadača u sukobu blizu granice s Libijom, čime je broj… »

Uhapšeni Ekspert Džihadista "Propevao": Nismo hteli samo da ubijamo, već da sakatimo!

Telegraf 09.03.2016
Terorista je u detalje opisao kako je teroristička grupa otrov iperit stavljala u granate i njima gađala civile i vojne protivnike. Američki vojni zvaničnici potvrdili su vest da je Sulejman Daud al-Afari, šef jedinice za hemijsko naoružanje… »

Najbolji srpski kik bokser pobedio rak, ali je morao da završi karijeru! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Mladi Stevan Živković (28) pobedio je u najvažnijoj borbi svog života. Najbolji srpski kik bokser Stevan Živković, ostvario je najveću pobedu u svojoj karijeri. Proteklih meseci ga nije bio u javnosti jer je vodio borbu sa malignim tumorom bubrega… »

Prvi Poljubac: Nije fora, STVARNO nećete verovati ko je Milana Kalinića naučio da se ljubi! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Kalinić je iznenadio sve kada je otkrio koja poznata glumica ga je poljubila u petom razredu osnovne škole. U sinoćnoj emisiji “Amidži šou” Milan Kalinić je nasmejao i šokirao sve kada je otkrio s kim se prvi put poljubio u životu, i to u… »

ONI SU PONOS SRBIJE: Vojnici pomažu u svim poplavljenim mestima (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
- Prisustvo vojske motiviše nas da se okupimo u što većem broju tamo gde je najpotrebnije, da solidarno branimo ono što smo mukotrpno sticali, a voda nemilice odnosi - kaže jedan Čačanin. Pripadnici Vojske Srbije od danas su angažovani u svim… »

Kaliniću i Vuku Kostiću lepotica SEDELA U KRILU, a onda su oni BEZ GLEDANJA morali OVO da urade! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Urnebesna situacija se desila tokom emisije "Amidži šou" Milan Kalinić i Vuk Kostić su u emisiji “ Amidži šou” na TV Pink morali, sa crnim povezom preko očiju, samo na osnovu nekoliko površnih fizičkih kontakata da zaključe kako izgleda… »

Tako to rade Nemci: Zbog jedne jedine rakete traže oduzimanje bodova!

Telegraf 09.03.2016
Incident na bundesligaškoj utakmici naterao i Ministra sporta u vladi Nemačke da zatraži oštrije kazne za klubove. Incident koji se dogodio prvog dana marta na utakmici Hanover – Volfsburg i dalje je tema koja je pokrenula lavinu komentara i van… »

AKO OVO GLEDATE GOLIM OKOM, MOŽETE DA OSLEPITE: Ova misteriozna pojava vidi se samo sa jedne tačke na zemlji (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Tokom dana nad Pacifikom se dogodilo najspektakularnije pomračenje sunca. Ljudi iz celog sveta stigli su u Indoneziju, odakle je fascinantan nebeski prizor najuočljiviji. FANTASTIČNI PRIZORI TOTALNOG POMRAČENJA SUNCA: Neverovatne fotografije… »

Sloba Je Naredio Vojsci Da Šalje Borbene Mašine Na Narod! Najnoviji detalji izlaska TENKOVA JNA na ulice Beograda (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Svi znaju da su 9. marta 1991. godine tenkovi JNA izašli na ulice i "ugušili" demonstracije koje je predvodio Vuk Drašković, a naš portal otkriva kako je došlo do ove odluke koju svi pamte. Pre 25 godina narod u Beogradu usprotivio se vlasti… »