Izvor: Telegraf arhiva vesti 09.03.2016

Srpske rukometašice razbile Češku i došle na korak od plasmana na EP!

Telegraf 09.03.2016
Srpkinjama ostaje da u nedelju u Kraljevu pobede istog rivala i obezbediće plasman na šampionat kontinenta. Ženska reprezentacija Srbije ostvarila je veoma važnu pobedu u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj. Srpkinje su… »

Pingvin Svake Godine Pređe 8.000 KILOMETARA da bi posetio čoveka koji ga je spasao! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2016
Žoa je 2011. godine na obali Patagonije pronašao pingvina kojeg je spasao, dao mu hranu i posle nekoliko dana ga vratio u more. Međutim, sudbina je želela malo drugačiji razvoj ove "situacije". Nakon nekoliko meseci, životinja se vratila Žoi… »

Žene Su Pokretačka Snaga Beograda: Ovako su gerontodomaćice proslavile 8. mart! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
- Bogatstvo društva se ogleda upravo u tome koliko brinemo o onima kojima je pomoć najpotrebnija - naglasio je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda. Žene su pokretačka snaga našeg grada, bilo da u svom poslu pomažu ugroženima ili se bave… »

Štab Za Vanredne Situacije U Stanju Pune Pripravnosti: Sve je spremno za odbranu Beograda od poplava!

Telegraf 09.03.2016
- Shodno preporuci Štaba za vanredne situacije Republike Srbije, Gradski štab za vanredne situacije je doneo naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje - poručio je gradonačelnik Siniša Mali… »

Užas U Kuršumliji: Udario dečaka (6) kolima, pa pobegao!

Telegraf 09.03.2016
Kako je saopšteno u policiji, muškarac je autom oborio dete na desnoj kolovoznoj traci i pobegao s lica mesta. Na sreću, dete je zadobilo lake telesne povrede. Nakon intenzivne potrage, kuršumlijska policija uhapsila je 67-godišnjeg muškarca koji je… »

Vozač Presudio Putniku: Burna svađa iz gradskog prevoza završila se UBISTVOM!

Telegraf 09.03.2016
Muškarci su se sukobili u gradskom autobusu oko otvaranja zadnjih vrata, utvrđeno je policijskom istragom. Vozač gradskog autobusa u sibirskom gradu Mortku, Boris Borisov (58), ubio je putnika Alekseja Orlova (38) zbog svađe oko otvaranja zadnjih… »

Majka Monstrum: Porodila se, pa bebu umotala u ćebe i bacila u reku!

Telegraf 09.03.2016
Devojka čiji su inicijali S. B. javila se juče u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja gde je i priznala zločin. Crnogorska Uprava policije podnela je Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama krivičnu prijavu protiv devojke iz ovog mesta zbog… »

Povodom Dana žena, gradski čelnici su ugostili uspešne preduzetnice

Telegraf 09.03.2016
- Želim da čestitam ženama koje su imale hrabrosti i volje da otvore svoj biznis i same zarađuju svoj novac jer ekonomski jaka i samostalna žena se lakše bori protiv nasilja u kući, lošeg braka i svih stvari koje žene mogu da zadese u našem… »

PO NALOGU PUTINA: Rusi spremili 4 MILIONA za oslikavanje HRAMA SVETOG SAVE!

Telegraf 09.03.2016
Srpska strana treba da preuzme odgovornost za pripremne radove, a ruska strana trenutno sprovodi izbor izvođača radova. Ruska kompanija “Gaspromnjeft” spremna je da izdvoji četiri miliona evra za oslikavanje hrama Svetog Save u Beogradu, izjavila… »

OVO JE BEATRISA, KUCA KOJA JE JUTROS PREŽIVELA POŽAR: Ne prestaje da cvili za poginulim čika Mićom i teta Nadom! (FOTO)

Telegraf 09.03.2016
Nesrećna životinja je arlaukala besciljno tumarajući oko solitera, kao da oseća da nešto nije u redu. Još uvek garava od dima i čađi, ona je jedini svedok šta se dešavalo u stanu koji je rano jutros oko pet sati zahvatila vatrena stihija. Pas… »