Izvor: N1 Info arhiva vesti 13.04.2016

Vučić za KRIK o stanovima svoje porodice

N1 Info 13.04.2016
Premijer Aleksandar Vučić vlasnik je jedne, a članovi njegove porodice šest nekretnina u srpskoj prestonici, piše Mreža za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK. Vučić je za KRIK rekao da on nikada nije imao novca i da su mu roditelji… »

Rašković Ivić: Hrvatsko blokiranje diže rejting Vučiću

N1 Info 13.04.2016
Premijeru Srbije Aleksandru Vučiću najskuplja srpska reč više nije Kosovo, nego "Brisel" i zato cilj Demokratske stranke Srbije (DSS) nije vlast, nego da uđe u parlament i da zastupa onu polovinu Srbije koja se ne slaže sa članstvom u Evropskoj… »

Lazarević zbog poslovnih obaveza nije došao na suđenje

N1 Info 13.04.2016
U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje optuženima za odavanje poverljivih podataka kriminalnoj grupi Darka Šarića. Bivši šef kabineta, nekadašnjeg ministra policije Branko Lazarević nije se pojavio na suđenju, zbog, kako je naveo… »

F1: Baton menja motor za Kinu

N1 Info 13.04.2016
Dženson Baton će sa novim motorom ući u veliku Nagradu Kine. Meklaren nije mogao da spase motor iz Bahreina, tako da će Baton iskoristiti "džokera" za narednu trku. Podsetimo, svi imaju na raspolaganju po pet motora u sezoni, posle toga se svaki… »

LSV: Ko je lud da ovakvu zemlju proda strancima?

N1 Info 13.04.2016
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je vojvođanska zemlja najplodnija u Evropi i da je ne treba izdavati na 30 godina strancima jer to, faktički, znači njenu prodaju. Čanak je na konvenciji LSV u Kovačici pokazao… »

EU zabrinuta zbog povećanog broja migranata iz Libije

N1 Info 13.04.2016
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izrazio je zabrinutost zbog povećanog broja migranata koji iz Libije stižu u Evropu, dok je EU fokusirana na slanje ljudi nazad u Tursku. Tusk je izjavio da je "broj potencijalnih migranta u Libiji alarmantan"… »

Mihajlović: Nećemo tolerisati probijanje rokova

N1 Info 13.04.2016
Ugovoreni rokovi za projektovanje, kontrolu i realizaciju projekata moraju da se poštuju, u suprotnom raskidaće se ugovori, izjavila je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović. Ona je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva, na sastanku s… »

U Loh Nesu pronađeno čudovište iz filma Bilija Vajldera

N1 Info 13.04.2016
Britanska ekspedicija saopštila je da je na dnu jezera Loh Nes u Škotskoj pronašla veliku maketu navodnog čudovišta "Nesi" koja je korišćena za film. "Naša ekspedicija je pronašla čuveno stvorenje. Iako liči na Nesi, to nisu ostaci čudovišta… »

Klinsman na pragu Premijer lige?!

N1 Info 13.04.2016
Ijan Dark, poznati fudbalski komentator iz SAD,objavio je na društvenim mrežama informaciju o povratku Jirgena Klinsmana u Englesku. Mnogo se spekuliše da bi Everton mogao da otpusti Roberta Martineza, a upravo se legenda Totenhema i trenutni selektor… »

Testovi automobila: Toyota Avensis 2.0 D-4D

N1 Info 13.04.2016
Na srpsko tržište stigla je obnovljena Toyota Avensis, sa kvalitetnijim enterijerom, udobnijim i boljim oslanjanjem i "zelenijim" BMW agregatima. Modernijeg i atraktivnijeg izgleda, Avensis u novom ruhu cilja, pre svega, na svoje verne kupce, ali i na… »