Izvor: N1 Info arhiva vesti 13.04.2016

ATP Monte Karlo: Zimonjić ispao od Marija

N1 Info 13.04.2016
Iako su u Monte Karlu postavljeni za sedme nosioce, Nenad Zimonjić i Eduar Rože-Vaslan eliminisani su već u svom prvom meču na šljaci od Britanaca Endija Marija i Dominika Inglota. Britanski teniseri slavili su sa 2:6, 6:3, 10:5, posle sata i osam… »

Nikolić razgovarao sa kineskim investitorima

N1 Info 13.04.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Beogradu s predsednikom Čajna Balkan Investment korporacije Cangom Đianđenom o investicijama u Srbiji, saopšteno je iz Predsedništva. Direktor kineske kompanije kazao je da oni žele da ulažu… »

Bolnica u kojoj kućni ljubimici pomažu lekarima

N1 Info 13.04.2016
Bolnica Juravinski u kanadskom Ontariju dopušta kućnim ljubimcima da posećuju svoje teško bolesne vlasnike. Poseban program pod nazivom “Zaharijev lavež za ozdravljenje” pokrenula je Dona Dženkins, nakon što je njezin dvadesetpetogodišnji… »

Markez: Bio sam na granici

N1 Info 13.04.2016
Pobednik VN Amerike Mark Markez priznao je da je sve vreme trke bio na granici. "Bio sam na ivici, pogotovo tu mislim na prednju gumu. Ali, kao što kažu, stalno učite nešto novo, pa sam tako i ja naučio na ovoj trci" Markez je, prirodno, upitan i o… »

RSF: Sloboda medija u svetu znatno ugrožena

N1 Info 13.04.2016
Sloboda medija znatno je ugrožena u svetu u periodu od 2013. do 2016. godine, saopštila je međunarodna organizacija Reporteri bez granica (Reporters sans frontieres - RSF), koja će naredne nedelje objaviti svoj godišnji izveštaj o situaciji u… »

Dačić: Država da posveti više pažnje domaćoj poljoprivredi

N1 Info 13.04.2016
U uslovima kada se probližavamo EU koja nameće svoje standarde, teško je da se borimo sa hranom koja dolazi iz drugih zemalja, ali očekujem da država više pažnje posveti domaćoj poljoprivredi, rekao je prilikom posete Kraljevu predsednik… »

BIRN: "Slučaj Asomakum“ pred Ustavnim sudom Srbije

N1 Info 13.04.2016
Advokat Branislav Čubrilo podneo žalbu Ustavnom sudu na presudu Privrednog apelacionog suda kojom je potvrđena odluka o utvrđivanju apsolutne ništavosti osnivačkog akta preduzeća Asomakum registrovanog na ime Andreja Vučića, saznaje BIRN… »

KHL: Drama u Magnitogorsku, Metalurg izjednačio na 2:2

N1 Info 13.04.2016
Metalurg je uspeo da izjednači u finalnoj seriji plej-ofa KHL, pošto je slavio u četvrtom meču u Magnitogorsku sa 1:0. Junak domaćeg tima bio je Tomaš Filipi, koji se sjajno snašao posle šuta Antipina i plasirao pak u protivničku mrežu 12 i po… »

Frenk Tarner - pobegao sa Itona u cirkus, završio kao panker

N1 Info 13.04.2016
Engleski "panker sa gitarom", Frenk Tarner, sa svojim bendom "The Sleeping Souls" sinoć je nastupio u Beogradu. Za N1 je uoči koncerta govorio o nastupu na Olimpijadi, o panku i o tome kako je dečko sa Itona pobegao i priključio se cirkusu. Tarner je… »

Uhapšeni Srbin i Crnogorac zbog veze s ubistvima u Parizu

N1 Info 13.04.2016
Španska policija uhapsila je u sredu tri osobe, među kojima su jedan Srbin i jedan crnogorski državljanin zbog sumnje da su povezani sa napadačem koji je prošle godine ubio četiri osobe u Parizu. Vlasti Španije saopštile su da je uhapšen Francuz… »