Izvor: N1 Info arhiva vesti 13.04.2016

Zahović se pokajao: Grozno sam reagovao

N1 Info 13.04.2016
Sportski direktor fudbalskog kluba Maribor Zlatko Zahović javno se izvinio zbog incidenta i svađe sa igračem tog kluba Agima Ibraimija. Verovatno najveća legenda slovenačkog fudbala je na konferenciji za medije priznao da je reagovao na grozan… »

Psiholog: Sa Vardijem je lako raditi

N1 Info 13.04.2016
Jasno je da u modernom sportu psihološka priprema nije ništa manje važna od fizičke, a to znaju i u Lesteru. Psiholog Ken Vej će verovatno biti jedan od junaka ako titula dođe na "King Pauer" stadion.Prvi strelac tima Džejmi Vardi imao je najviše… »

Policija pretresla prostorije Mosak Fonseke

N1 Info 13.04.2016
Panamske vlasti u utorak uveče pretresle su kancelarije pravne firme Mosak Fonseka tragajući za dokazima o ilegalnim aktivnostima. Firma sa sedištem u Panami je u središtu afere nazvane "Panamski dokumenti" koja je razotkrila brojne moćnike širom… »

Tri tačke o mjuziklu u kojem igraju mladi sa autizmom

N1 Info 13.04.2016
U današnjem izdanju emisije “Tri tačke” Ivane Zarić biće reči o jednom veselom mjuziklu u kojem igraju mladi sa autizmom. Tim pvodom gošća će biti Natalija Lazić, majka i producent, i reditelj Đorđe Makarević. Gost “Tri tačke” biče i… »

Gradonačelnik Niša najavio izgradnju akva parka

N1 Info 13.04.2016
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je da će naredne nedelje predstaviti investitora koji je zainteresovan da izgradi akva park na ulazu u Nišku Banju, na lokaciji "Lozni kalem". Perišić je na konferenciji za novinare kazao da je još rano da… »

Mađarski pokret i DZVM optužili SVM da stoji iza falsifikata

N1 Info 13.04.2016
Civilna organizacija Mađarski pokret (MP) i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) optužili su Savez vojvođanskih Mađara (SVM) da stoji iza obaranja izborne liste MP-a i DZVM za državne izbore. "Ištvan Pastor je na dan raspisivanja… »

Ben Aflek sprema novi film o Betmenu

N1 Info 13.04.2016
Američki glumac Ben Aflek režiraće i igraće naslovnu ulogu u novom filmu o Betmenu, izjavio je izvršni direktor kompanije Vorner bros Kevin Tsudžihara. Aflek je igrao Betmena u ovogodišnjem "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika", a iako je… »

Nikolić: Mediji prate liniju - nema kampanje, ima Vučića

N1 Info 13.04.2016
Kampanja je na površini mnogo mirnija nego što smo navikli, čak mirnija i u odnosu na vreme kad su raspisani izbori, međutim, to tako izgleda iz Beograda, dok u unutrašnjosti stvari izgledaju sasvim drugačije, kaže Zoran Nikolić, urednik… »

Mediji: SAD traže korenite promene u Vladi Kosova

N1 Info 13.04.2016
Sjedinjene Američke Države (SAD) traže korenite promene u Vladi Kosova ali i poručuju da ove godine "ne treba računati na vanredne parlamentarne izbore", pišu prištinski mediji. Prema izvoru portala Gazetblic, od premijera Ise Mustafe i vršioca… »

Jagode najzagađenije pesticidima

N1 Info 13.04.2016
Jagode su na vrhu ovogodišnje liste proizvoda u SAD s najviše ostataka pesticida, saopštila je Radna grupa za zaštitu životne sredine (Environmental Working Group - EWG). Tako su se jabuke spustile na drugo mesto, posle pet godina na čelu liste… »