Izvor: N1 Info arhiva vesti 13.04.2016

Policija opet koristila suzavac protiv migranata u Idomeniju

N1 Info 13.04.2016
Makedonska policija je danas upotrebila suzavac i šok bombe kako bi zaustavila tridesetak izbeglica koje su, koristeći ćebad, pokušale da pređu preko bodljikave žice, postavljene sa grčke strane granice. Nema podataka o povređenima na zatvorenom… »

Danas sunčano i toplo, do 28 stepeni

N1 Info 13.04.2016
U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, s temperaturom do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne i uveče ponegde se očekuju lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom na… »

DSS-Dveri: SNS pribegao kampanji nasilja i laži

N1 Info 13.04.2016
Kriminalni napadi Srpske napredne stranke, lažnih opozicionih stranaka koje je SNS stvorila i medija pod kontrolom Aleksandra Vučića na koaliciju Dveri - Demokratska stranka Srbije čine izbornu kampanju najprljavijom u istoriji srpskog… »

Pajtić: Poništićemo sve štetne ugovore ove vlasti

N1 Info 13.04.2016
Lider Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić najavio je danas da će ta stranka, kada preuzme vlast u državi, objaviti sve tajne ugovore aktuelne vlasti i poništiti sve ugovore kojima su, kako smatra, građani oštećeni za više od 900 milijardi… »

Tužilaštvo potvrdilo da je Dodik pod istragom

N1 Info 13.04.2016
Glavni tužitelj BiH Goran Salihović potvrdio je da se protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika vodi istraga povezana s poslovanjem "Pavlović banke" iz Bijeljine. "Istraga (protiv Dodika) se vodi u sklopu 'Pavlović banke'. Tri-četiri… »

Paradoks izborne liste: Jednom proglašena, uvek validna

N1 Info 13.04.2016
Između koliko stranaka i koalicija će se građani Srbije odlučivati 24. aprila, znaćemo u ponoć kada će RIK zaključiti konačnu izbornu listu. Na pitanje da li će na glasačkom listiću biti i Republikanska stranka, u čijoj dokumentaciji su, kako… »

Zeri: Ljubiša Diković nepoželjan na Kosovu

N1 Info 13.04.2016
Ministar spoljnih poslova Kosova Petrit Selimi doneo je odluku kojom se načelnik generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković proglašava za nepoželjnu osobu i zabranjuje ulazak na Kosovo, preneo je portal zeri.info. U odluci, objavljenoj na sajtu… »

Slavica Đukić Dejanović gošća Pressinga u 20h

N1 Info 13.04.2016
Od 2008. godine Socijalistička partija Srbije i koalicija oko nje, učestvuje i svim vladama. Hoće li se i nakon predstojećih izbora održati sadašnja koalicija sa Srpskom naprednom strankom? Šta SPS nudi građanima Srbije? Da li se danas… »

Vuk Jeremić predstavlja svoj program u UN

N1 Info 13.04.2016
Kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić predstaviće u četvrtak svoj program u sedištu UN u Njujorku. Uprkos kasnoj prijavi, kandidat Srbije za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, ipak će dobiti priliku da se predstavi u prvom… »

G2: Hrabra Zvezda traži brejk u Moskvi (19:00, SK1)

N1 Info 13.04.2016
Crvena Zvezda je više nego časno izgubila u prvoj utakmici u Moskvi, ali ovde se koš razlika ne računa, računaju se samo pobede. Zato tim Dejana Radonjića mora još hrabrije u drugu utakmicu. Nema šta da se izgubi, u prvoj su pokazali da mogu da se… »