Zabava arhiva vesti 23.04.2016

Mali Marko još jednom rasplakao žiri

Tračara 23.04.2016
I ovog petka kao i svakog prethodnog imali smo priliku da uživamo u Pinkovim zvezdicama i njihovim natprosečnim vokalnim sposobnostima. Najveći utisak na žiri, kao i na publiku, već očekivano, ostavio je 11-godišnji Marko Bošnjak ili kako ga… »

Širokih shvatanja: Džidža: Tati se sviđaju moje erotske scene

Blic 23.04.2016
Aleksandra Džidža Stojković ćerka Dragana Stojkovića Bosanca nedavno je izbacila spot "Kraljica" koji se graniči sa dobrim ukusom i obiluje erotskim scenama. S obzirom na to da Bosanac važi za strogog roditelja, a i član je žirija „Zvezda… »

Princ Džordž u pidžami dočekao Baraka Obamu

B92 23.04.2016
Britanski princ Džordž sinoć je ostao do kasno budan kako bi upoznao američkog predsednika Baraka Obamu i njegovu suprugu koji su došli na večeru u Kensington palatu. Domaćini večere bili su princ Vilijam sa suprugom Kejt, a večeri je… »

Lindzi Lohan prelazi u islam?

RTS 23.04.2016
Američka glumica Lindzi Lohan nedavno je snimljena kako pod rukom nosi Kuran, nakon čega su usledile spekulacije da bi mogla da pređe u islam. Glumica je u intervjuu za britanski „San“ potvrdila da izučava religiju. „Ja sam veoma duhovna osoba i… »

Da li je svemir stvaran ili je samo kreacija nekih drugih stvorenja?

Vesti online 23.04.2016
Na ovogodišnjoj Memorijalnoj debati "Isak Asimov", koja se održala u Prirodnjačkom muzeju u Njujorku, postavljeno je pitanje da li je svemir zapravo samo simulacija. I dok su mišljenja pojedinih naučnika bila prilično utešna, razmišljanja ostalih… »

Devojke se gužvaju u izolaciji: Seksi Sandra, Goga i Dušica se bore u areni!

Kurir 23.04.2016
Subota veče rezervisana je za nominacije u rijalitiju "Farma 7". Farmeri su štapiće dali Sandri čime su je nominovali za izbacivanje. Ovonedeljni gazda je pevač Lepi Mića a sluge su Seksi Sandra i Milan Đorđević Crni. Nemanja MCN je imao tajni… »

Suzina škola: Kad je sav obrijan i nalickan, znajte da vas vara

Vesti online 23.04.2016
Čuvela loto devojka Suzana Mančić nikada nije brinula o tome da li su joj muškarci verni, ali kako kaže, varalicu možete prepoznati na kilometar, samo ako obratite pažnju na njegovo ponašanje. Voditeljka smatra da se muškarac ponaša drugačije… »

Kad vam kaže merima: Mlađi muškarci su recept za očuvanje energije

Blic 23.04.2016
Merima Njegomir iznela je svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima, a smatra da je veza uspešna samo kad je velika razlika u godinama. Ona podržava žene koje biraju mlađe muškarce. - Mlađi muškarci su recept za očuvanje energije. Stariji… »

Potresno pismo srpske Jutjub zvezde: Probudio sam se i shvatio da ne mogu da stojim

24 Sata 23.04.2016
Popularni srpski Jutjuber Nixa Zizu doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću prošlog vikenda, a sada je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio potresne detalje svog oporavka. "U polusnu sam sanjao da igram fudbal i onda se probudim i shvatim da… »

Najveća tajna vatikana: Na papskom prestolu bila je jedna žena

Blic 23.04.2016
Na papskom prestolu je u 9. veku sedela jedna žena, a Rimokatolička crkva ovaj podatak pokušava da sakrije po svaku cenu. Svih 266 poglavara Rimokatoličke crkve bili su muškarci. Ipak, u srednjem veku, postojala je priča o jednom koji je u stvari… »