Zabava arhiva vesti 23.04.2016

VIDEO: Njemu su svi aplaudirali 10 minuta posle ove pesme

Vesti online 23.04.2016
Marko Bošnjak (11) je oduševio žiri, kao i publiku kada je otpevao pesmu od pokojnog Luisa "Ne kuni, ne ruži me majko". Nakon što je otpevao pesmu publika je aplaudirala skoro 10 minuta, a onda je žiri dao svoj sud. - Publika je svojim ovacvijama… »

Širokih shvatanja: Džidža: Tati se sviđaju moje erotske scene

Blic 23.04.2016
Aleksandra Džidža Stojković ćerka Dragana Stojkovića Bosanca nedavno je izbacila spot "Kraljica" koji se graniči sa dobrim ukusom i obiluje erotskim scenama. S obzirom na to da Bosanac važi za strogog roditelja, a i član je žirija „Zvezda… »

Princ Džordž u pidžami dočekao Baraka Obamu

B92 23.04.2016
Britanski princ Džordž sinoć je ostao do kasno budan kako bi upoznao američkog predsednika Baraka Obamu i njegovu suprugu koji su došli na večeru u Kensington palatu. Domaćini večere bili su princ Vilijam sa suprugom Kejt, a večeri je… »

Ova glumica je priznala: Prelazim u islam!

Vesti online 23.04.2016
Američka glumica Lindzi Lohan nedavno je snimljena kako pod rukom nosi Kuran, nakon čega su usledile spekulacije da bi mogla da pređe u islam. Danas je u intervjuu za britanski "San" potvrdila da izučava religiju. - Ja sam veoma duhovna osoba i… »

“Ceo svemir je možda samo simulacija”

B92 23.04.2016
Fizičar Nil de Gras Tajson kaže da je moguće da sve što vidimo oko nas uopšte nije stvarno. Na ovogodišnjoj Memorijalnoj debati “Isak Asimov”, koja se održala u Prirodnjačkom muzeju u Njujorku, postavljeno je pitanje da li je svemir… »

Devojke se gužvaju u izolaciji: Seksi Sandra, Goga i Dušica se bore u areni!

Kurir 23.04.2016
Subota veče rezervisana je za nominacije u rijalitiju "Farma 7". Farmeri su štapiće dali Sandri čime su je nominovali za izbacivanje. Ovonedeljni gazda je pevač Lepi Mića a sluge su Seksi Sandra i Milan Đorđević Crni. Nemanja MCN je imao tajni… »

Suzina škola: Kad je sav obrijan i nalickan, znajte da vas vara

Vesti online 23.04.2016
Čuvela loto devojka Suzana Mančić nikada nije brinula o tome da li su joj muškarci verni, ali kako kaže, varalicu možete prepoznati na kilometar, samo ako obratite pažnju na njegovo ponašanje. Voditeljka smatra da se muškarac ponaša drugačije… »

Kad vam kaže merima: Mlađi muškarci su recept za očuvanje energije

Blic 23.04.2016
Merima Njegomir iznela je svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima, a smatra da je veza uspešna samo kad je velika razlika u godinama. Ona podržava žene koje biraju mlađe muškarce. - Mlađi muškarci su recept za očuvanje energije. Stariji… »

Potresno pismo srpske Jutjub zvezde: Probudio sam se i shvatio da ne mogu da stojim

24 Sata 23.04.2016
Popularni srpski Jutjuber Nixa Zizu doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću prošlog vikenda, a sada je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio potresne detalje svog oporavka. "U polusnu sam sanjao da igram fudbal i onda se probudim i shvatim da… »

Najveća tajna vatikana: Na papskom prestolu bila je jedna žena

Blic 23.04.2016
Na papskom prestolu je u 9. veku sedela jedna žena, a Rimokatolička crkva ovaj podatak pokušava da sakrije po svaku cenu. Svih 266 poglavara Rimokatoličke crkve bili su muškarci. Ipak, u srednjem veku, postojala je priča o jednom koji je u stvari… »