Beograd arhiva vesti 20.05.2016

Uručeni poklon vaučeri materijalno ugroženim porodicama na Voždovcu

Studio B 20.05.2016
Na punktu narodne kuhinje u opštini Voždovac uručeni su poklon vaučeri materijalno ugroženim porodicama koje su korisnici besplatnih obroka. Podeli vaučera prisustvovali su Vladimir Ilić, direktor Gradskog centra za socijalni rad, Aleksandar… »

Kotanyi - Moje kuvanje, moja umetnost (FOTO)

Telegraf 20.05.2016
U nameri da ukaže na širok spektar mogućnosti upotrebe začina, kompanija Kotanyi je, uz zanimljivu prezentaciju o začinima, angažovala i profesionalne kuvare koji su zajedno sa mnogobrojnim predstavnicima medija učestvovali u spremanju… »

Raste tražnja za lokalima blizu tržnih centara

Danas 20.05.2016
Poslednja analiza tržišta poslovnog prostora i građevinske delatnosti u Beogradu pokazala je da je u prestonici sve više gradilišta i da je situacija na tržištu nekretnina sve življa. Međutim, i pored sve veće ponude, kupci se i dalje žale da… »

Na Kalemegdanu u nedelju "Snežana i sedam patuljaka"

Danas 20.05.2016
Dečja predstava "Snežana u zemlji patuljaka" biće odigrana u nedelju, 22. maja, od 18.30 časova na Letnjoj sceni na Kalemegdanu (iza Galerije Prirodnjačkog muzeja). Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 11 godina. Ulaznice se mogu kupiti u… »

Srbija centar Evrope: Kongres Evropskog udruženja mikrohirurga u Beogradu 2018. godine

Telegraf 20.05.2016
Održavanje ovog elitnog naučnog skupa predstavlja veliki značaj za srpsku medicinu, ali i za sam Beograd i Srbiju. Na nedavno održanom Evropskom kongresu mikrohirurga u Antaliji u Turskoj, potvrđeno je da će se sledeći kongres ovog prestižnog… »

Tošin bunar dobio tri trake u oba smera

Politika 20.05.2016
Obnova i proširenje Tošinog bunara, u delu koji povezuje taj kraj grada sa Vojvođanskom ulicom, završena je posle pet i po meseci. Radnici Direkcije za građevinsko zemljište od decembra su sređivali 300 metara saobraćajnice na potezu od Ulice… »

Nemojte da propustite: Druga Žabac olimpijada na Adi Ciganliji

Srbija danas 20.05.2016
U subotu obavezno budite sa svojim mališanima na Adi Ciganliji, jer ih očekuju brojne sportske i kreativne aktivnosti, sjajna zabava i lepe nagrade. Dva vikenda zaredom, 21-22. maja i 28-29. maja, na terenima Veslačkog kluba Partizan na Adi Ciganliji… »

Jutarnje gužve: Zastoji na mostovima, oko Sajma i u Takovskoj

Blic 20.05.2016
Jutranji špivc je počeo, a kako kažu taksisti Beogradskog taksija, gužve su na Brankovom mostu i Gazeli, kao i oko Samja, u Takovskoj ulici i na trgu Nikole Pašića. - Na Brankovom mostu u smeru prema gradu su se stvorile gužve kao i na gazeli u ova… »

Na audijenciji kod kraljice

Danas 19.05.2016
Noć muzeja u subotu po 13. put. Ako želite da se vratite u prošlost da je osetite, okusite i dodirnete, više vam nije potrebna vremenska kapsula već samo da dođete na Noć muzeja koja se održava po 13. put u subotu. U Domu Jevrema Grujića koji je… »

Prvo sporazum pa glasanje

Večernje novosti 19.05.2016
Zvanični pregovori oko formiranja vlasti u nekoliko prestoničkih opština ulaze u završnu fazu. Neizvesne koalicije na Paliluli, Zvezdari, Savskom vencu i Voždovcu. STRANKE još nisu do kraja "otvorile karte" u vezi sa sklapanjem koalicija u… »