Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Makrou iz Kačareva četiri godine robije

Mondo 29.05.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na četiri godine zatvora Sašu Bana, jer je u Kačarevu seksualno eksploatisao ženu podvodeći je drugim muškarcima za novac. Foto: Thinkstock Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u… »

POSLE 25 DANA POTRAGE: Žandarmerija pronašla telo nestalog mladića iz Novog Pazara? Istaknut

RTV Novi Pazar 29.05.2016
Telo za sada nepoznate osobe pronađeno je u reci Raški, desetak kilometara nizvodno od Novog Pazara. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o telu nestalog Asada Redžepefendića (22). Mladić je nestao uveče 4. maja, a dosadašnje akcije potrage… »

Dvoje mrtvih i četvoro povređenih u sudaru

Alo 29.05.2016
Dve osobe su poginule, a četiri povredjene u sudaru dva vozila kod Kragujevca, javio je večeras RTS. Nesreća se dogodila u selu Čumić kod Kragujevca, a saobraćaj na putu Kragujevac-Topola bio je u prekidu. U direktnom sudaru dva vozila život je na… »

Otac petoro dece poginuo dok je išao po pelene

Alo 29.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koji se dogodio juče oko 15 sati, u mestu Osaonica, kod Trstenika, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je Vasilije Nikolić (49), iz Štulca kod Vrnjačke Banja, dok je njegova supruga Mila (43), koja se porodila pre… »

Užas u novom pazaru: Drvoseče pronašle telo u raspadnutom stanju

Telegraf 29.05.2016
Policija pretpostavlja da se radi o Novopazarcu Džeku Numanoviću (80), čiji je nestanak prijavljen pre više od sedam meseci. Telo u raspadnutom stanju pronađeno je danas u Sebečevu u blizini Novog Pazara, a pronašle su ga drvoseče u šumi. OSUĐEN… »

"Robijam umesto Karića"

Alo 29.05.2016
Stefan Karić (32), sin odbeglog Sretena Karića, ponovo nije pristao da doživotno plaća mesečno izdržavanje i kupi stan Stanislavi Staši Pavlović (41) iz Beograda, koja je ostala trajni invalid posle saobraćajne nesreće koju je on pijan izazvao… »

Za svirepo ubistvo ukupno 52 godine robije

Dnevnik 29.05.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po 18 godina zatvora Svetlanu Stanković i Dragišu Ristića, a Ratka Stankovića na 16 i po godina, zbog silovanja i svirepog ubistva. nepokretne i slepe strarice Zorke Stanković (90) počinjenog 6… »

Novi PAZAR: Drvoseče pronašle telo u raspadnutom stanju

Kurir 29.05.2016
NOVI PAZAR - Policiji je danas prijavljeno i da je pronađeno telo u raspadnutom stanju u Sebečevu kraj Novog Pazara. Telo su u šumi pronašle drvoseče. Policija pretpostavlja da se radi o Novopazarcu Džeku Numanoviću (80), čiji je nestanak… »

Užas u novom pazaru! Pronađeno još jedno beživotno telo

Srbija danas 29.05.2016
Meštani sela Sebečevo pronašli su beživotno telo u šumi, a policija je odmah izvršila uviđaj. Telo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja. - Posmrtni ostaci te osobe su u izuzetno lošem stanju, pa će biti neophodna DNK analiza - rekao je Jasmin… »

Nađeno telo nestalog mladića

Alo 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada. Mladić je nestao uveče 4. maja, a dosadašnje akcije potrage policije, Žandarmerije, Gorske službe… »