Hronika arhiva vesti 29.05.2016

Lančani udes kod Umke: Sudarila se tri vozila!

Srbija danas 29.05.2016
Do lančanog udesa kod Umke došlo je nešto posle 17 časova. U udesu su učestvovala tri vozila. Još uvek nije poznato da li ima povređenih. Saobraćaj je zbog nesreće usporen, ali normalno funkcioniše. Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.… »

Osuđen prvi pedofil po "marijinom zakonu": Ne sme ni na metar oko vrtića i škola!

Telegraf 29.05.2016
Zabranjeno mu je da posećuje mesta na kojima se okupljaju maloletnici, poput vrtića, škola, školskih dvorišta, igrališta i dečjih manifestacija, a u obavezi je da posećuje profesionalna savetovališta. Mariju Jovanović iz Starih Ledinaca, kod… »

Česte dojave o bombi u sudu u Novom Sadu

Alo 29.05.2016
Zgradi suda u Novom Sadu, u protekle dve i po godine, 30 puta je anonimno dojavljeno da je unutra postavljena bomba, a do sada još uvek niko nije osuđen za to krivično delo. Tokom prošle godine bomba u zgradi, u kojoj su smešteni sudovi, dojavljivana… »

Poginuo u nesreći kod Pančeva

Alo 29.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati kod Azotare, poginuo je muškarac (34) kada je vozilo "opel vektra" kojom je upravljao sletelo sa puta i udarilo u drvo. Nesreća se dogodila u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, nedaleko od… »

Stravičan požar u Odžacima: Starac izgoreo u letnjikovcu!

Srbija danas 29.05.2016
U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao njen vlasnik Miodrag Đurić (88). Prostorija u dvorištu kuće u kojoj je boravio leti imala je tepih "od zida do… »

Pokolj sataninog sina u kasarni

Alo 29.05.2016
Vojnik Jožef Meneder (19), iz Subotice, ubio je 3. juna 1993. u kasarni u Vranju šest vojnika, jednog zastavnika, a posle zločina izvršio samoubistvo. Ta godina je ostala upamćena po masovnim ubistvima u kasarnama tadašnje JNA, jer je 8. juna 1993… »

Pronađeno telo mladića: Sumnja se da je u pitanju mladić za kim se traga već 25 dana

Srbija danas 29.05.2016
Telo za sada nepoznate osobe pronađeno je u reci Raški, desetak kilometara nizvodno od Novog Pazara. Mladić je nestao uveče 4. maja, a dosadašnje akcije potrage policije, Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, ronioca, rođaka i prijatelja, bile… »

Teška nesreća u Pančevu: Poginuo muškarac na licu mesta

Srbija danas 29.05.2016
Muškarac (34) poginuo je kada je "opel vektra" kojom je upravljao sletelo sa puta i udarilo u drvo. Do nesreće koja se dogodila u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici došlo je oko 13.30 časova. Muškarac je izgubio život na licu mesta. Za sada nije… »

Šarićevom bratu maznuli cipele Izbezumljen šetao u belim čarapama po hotelu! Foto

Kurir 29.05.2016
Besneo Marko Vujanović izbezumljen šetao u belim čarapama po hodnicima tražeći ukradenu obuću. SKOPLJE - Marko Vujanović (35), brat od rođene tetke nepravosnažno osuđenog narko-bosa Darka Šarića, napravio je juče haos u jednom hotelu u… »

Izgoreo u letnjikovcu

Alo 29.05.2016
U požaru koji je juče oko osam sati zahvatio letnjikovac u Bačkoj ulici broj 39 u Odžacima od zadobijenih opekotina smrtno je stradao Miodrag Đurić (88). Prostorija u u dvorištu kuće kojoj je boravio leti imala je tepih "od zida do zida" i bila je… »