Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Afera: Akva-park Uzeli pare, pa zabranili gradnju na Adi

Blic 21.06.2016
Nadležne inspekcije zatvorile su gradilište budućeg akva-parka na Adi Ciganliji, iako investitor Nikola Mijailović, bivši fudbaler Zvezde, tvrdi da je ceo posao apsolutno legalan. - U martu ove godine JP “Ada Ciganlija” raspisala je javni konkurs… »

Požar na Novom Beogradu: Zapalio se krevet, pa izgoreo ceo stan

Blic 21.06.2016
Veliki požar izbio je danas nešto pre 15 sati u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada se vatra sa kreveta proširila na ceo stan. Kako saznajemo iz MUP-a Srbije, utvrđeno je da je požar krenuo sa kreveta, a da se zatim proširio i na… »

Kontrola rada bašta u Knez Mihailovoj i poprečnim ulicama Beoinfo

Studio B 21.06.2016
Sekretarijat za inspekcijske poslove tokom protekle nedelje stavio je akcenat rada na kontrolu bašta u Knez Mihailovoj i poprečnim ulicama koje je seku, kao i na teritoriju Starog grada. Kako je za Beoinfo istakla gradska sekretarka za inspekcijske… »

Šefovi krali naftu i delove

Večernje novosti 21.06.2016
Pre dve večeri privedeno nekoliko radnika službe održavanja u pogonu "Kosmaj". Akciju organizovali MUP i unutrašnja kontrola GSP. UNUTRAŠNjA kontrola Gradskog saobraćajnog preduzeća i pripadnici MUP pre dve večeri organizovali su veliku akciju u… »

Koalicija: SNS-SPS Kocić još četiri godine na čelu Rakovice

Blic 21.06.2016
I u Rakovici sve po starom. Na konstitutivnoj sednici ove opštine za njenog novog (starog) čelnika izabran je Vladan Kocić iz Srpske napredne stranke za koga je glasalo 30 od 50 odbornika. Rakovicom će u naredne četiri godine pored naprednjaka… »

Vozač sa linije 59 pronašao izgubljenog momka

Blic 21.06.2016
Opština Obrenovac i njen predsednik Miroslav Čučković organizovali su danas prijem za Predraga Vukomanovića, vozača javnog gradskog prevoza sa linije 59, koji je 15. juna pronašao Gorana Matića iz Bariča, korisnika Dnevnog boravka za decu i… »

Nemanjina zatvorena zbog protesta, gužve ka Slaviji

Blic 21.06.2016
Nemanjina ulica je zatvorena za saobraćaj već sat vremena, saznajemo iz Beogradskog taksija. Cela ulica, od Kneza Miloša nizbrdo do Železničke stanice zatvorena je zbog protesta članova Udruženja radnika, penzionera i bivših radnika kompanije… »

Tender za rušenje divlje gradnje: Grad nudi posao od 18 miliona dinara

Blic 21.06.2016
Grad Beograd raspisao je nesvakidašnji tender na kojem će birati firmu koja će rušiti bespravno podignute objekte u prestonici! “Izvođač radova” će, takođe, imati zadatak da obezbedi obustavljanje započetih radova na nelegalnim gradilištima… »

Taksistu tukli komunalci?

Večernje novosti 21.06.2016
Sukob vozača i komunalne policije na aerodromu "Nikola Tesla" BEOGRADSKI taksisti blokirali su u nedelju uveče prilaz Aerodromu zbog toga što su njihovog kolegu priveli komunalci. Taksi prevoznici kažu da je posredi bahato ponašanje komunalaca, dok… »

Video požar u Novom Beogradu: Izgoreo stan u Gandijevoj ulici

Kurir 21.06.2016
BEOGRAD - Miris paljevine uznemiro je danas popodne nešto posle 14 časova stanare zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Vatrena stihija zahvatila je jedan od stanova na vrhu zgrade, zbog čega su stanari uspeli da pre dolaska vatrogasaca izađu… »