Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Bolja saradnja grada i opštine Palilula u narednom periodu Studio B

Studio B 21.06.2016
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je Opštinu Palilula i najavio bolju saradnju grada i opštine u narednom periodu na dobrobit građana. Vesić je zahvalio novom predsedniku opštine Aleksandru Jovičiću jer je inicirao ovaj sastanak i najavio plan… »

Zorana Mihajlović otvorila poslovnicu kompanije Fly Fly Travel u Beogradu! (foto)

Telegraf 21.06.2016
Za ovo kratko vreme, kompanija je proširila svoje poslovanje i na teritoriju Evropske unije otvorivši poslovnicu u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, a uspeh kompanije potvrđuju mnogobrojna domaća i međunarodna priznanja. Potpredsednica Vlade i… »

Kinezi zainteresovani za metro u Beogradu

Blic 21.06.2016
Na sastanku delegacija Beograda i Šangaja koji je danas održan u Starom dvoru, razgovaralo se o saradnji u oblasti zdravstva, prosvete, kulture, ali pre svega u infrastrukturnim projektima. - Razgovarali smo o saobraćaju, posebno o metrou i gradnji… »

Grad nastavlja da rešava stambene probleme izbeglih Beoinfo

Studio B 21.06.2016
U protekle dve godine Grad Beograd se bavi pružanjem svake vrste pomoći izbeglim i interno raseljenim licima preko centara za socijalni rad, rekla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za socijalnu zaštitu, gostujući u Jutarnjem programu na Studiju… »

Nižu se nova monumentalna zdanja: Spomenici niču na svakom ćošku

Blic 21.06.2016
Jedan za drugim niču spomenici u prestonici. U prethodne dve godine postavljeno ih je pet, a za još desetak njih su donete odluke. Osim monumentalnih zdanja posvećenih Caru Nikolaju, Gavrilu Principu, Borislavu Pekiću, Isidori Sekulić i Beogradskom… »

Požar u studentskom domu: Pikavac zapalio devojačku sobu?

Večernje novosti 21.06.2016
Utvrđuje se uzrok požara u studentskom domu "Vera Blagojević II" UZROK požara koji je u nedelju u ranim popodnevnim satima izbio u ženskom studentskom domu "Vera Blagojević II" još nije poznat. Ulaz u izgorelu sobu je zabranjen, a "ključ" je u… »

Kao u bazenu: Beograđani se vozili u potopljenom autobusu

Večernje novosti 21.06.2016
Nevreme praćeno gradom, jakim vetrom i grmljavinom u ponedeljak je pogodilo Beograd nešto posle 18 časova. Nevreme praćeno gradom, jakim vetrom i grmljavinom u ponedeljak je pogodilo Beograd nešto posle 18 časova. Nezapamćeno nevreme u Beogradu… »

Zabobiđite Omladinskih brigada: Ogromne gužve zbog kvara semafora

Blic 21.06.2016
U Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu zbog kvara semafora stvaraju se gužve u saobraćaju, kažu taksisti Beogradskog taksija. Prema rečima taksista, taj semafor ne radi od juče od 18 sati, a kako vreme prolazi haos je sve veći. U ostalim… »

Zbog klime veći računi za struju: Rashlađivanje košta i do 2.000 dinara mesečno

Blic 21.06.2016
U vrelim danima koji slede, klima uređaji doneće nam potrebno rashlađenje, ali i do 2.000 dinara veće račune za struju po domaćinstvu! Toliko vas naime, može koštati ako tokom 20-tak dana mesečno koristite ove rashladne uređaje po deset sati… »

Novi park i vežbalište na Kanarevom brdu

Blic 21.06.2016
Kanarevo brdo uskoro dobija moderan park i vežbalište. U toku je rekonstrukcija parka na uglu ulica Ivana Mičurina i Vukasovićeve, a planirana je zamena mobilijara kao i postavljanje sprava za vežbanje. Biće rekonstruisano i stepenište koje od… »