Beograd arhiva vesti 21.06.2016

Da li je ovo moguće? Neverovatna slika iz autobusa obišla Srbiju! (FOTO)

Telegraf 21.06.2016
Bila montaža ili ne, ova slika obišla je celu Srbiju, i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Na društvenim mrežama pojavila se krajnje neverovatna slika autobusa punog vode, i zapalila internet. Naime, tokom nevremena koje je zadesilo Srbiju, navodno je… »

Od sutra prijavljivanje za prijemni ispit na Univerzitetu u Beogradu

Blic 21.06.2016
Prijavljivanje kandidata za prijemni ispit na Univerzitetu u Beogradu počinje sutra i trajaće do 26. juna. Prijemne ispite kandidati će polagati od 27. juna do 3. jula. Preliminarna rang lista mora biti objavljena do 4. jula, a konačna šest dana… »

Dodeljene nagrade „Beogradski pobednik”

Politika 21.06.2016
Tradicionalnu nagradu dobili „PharmaSwiss”, „Chemical Agrosava” d.o.o, A&P d.o.o., „Laguna”, „ASV inženjering” i „Gaj – inženjering i opremanje" U Skupštini grada upriličena je svečanost povodom dodele tradicionalne nagrade… »

Raznovrsna ponuda za mališane: Letnji kampovi već od 100 evra

Blic 21.06.2016
Oni se razlikuju po lokaciji, terminima, ceni i uzrastu deteta. Najpristupačniji su oni na planinama u Srbiji, dok boravak mališana u inostranstvu košta i desetak puta više. Budući fudbaleri imaju raznovrsnu ponudu jer mogu da biraju između kampova… »

Na divlje gradi, komšijama preti

Večernje novosti 20.06.2016
Investitor iz Krnjače pretio žiteljima Partizanskog bloka zato što su ga prijavili. Stanari tvrde da je J. T. sa "ekipom" dolazio na kućnu adresu da ih zastrašuje. ŽITELjI Partizanskog bloka u Krnjači, koji su prijavili nelegalnu gradnju, strepe od… »

Kiša i fekalije: Svako nevreme pravi jezero u Jelezovačkoj ulici

Blic 20.06.2016
Oblaci koji su se nadvili nad Beogradom nikoga ne plaše kao stanovnike Jelezovačke ulice u Resniku, kojima i obična kiša može da zaustavi život. Oni već dve i po decenije muku muče sa kanalizacijom koja se izliva sa malo većim padavinama i plavi… »

Drveće čupalo dalekovode: Zuce u mrklom mraku posle oluje

Blic 20.06.2016
Naselje Zuce je, nakon olujne kiše, u potpunom mraku jer je drveće koje je vetar oborio pokidalo dalekovode. Jako nevreme koje je večeras pogodilo Beograd, iščupalo je iz zemlje na desetine stabala, naročito u podavalskom naselju Zuce, koje je zbog… »

Ulice pod vodom: Tramvaji stoje, autobusi se otežano kreću

Blic 20.06.2016
Zbog nevremena je napajanje za sve tramvaje u gradu moralo da se isključi, dok se autobusi veoma teško kreću poplavljenim ulicama, kažu dispečeri GSP-a. - Svi tramvaji stoje, autobuske linije koje saobraćaju ka Avali i Ripnju jedva uspevaju da dođu… »

Pijaca „Zemun“ u novom ruhu

Srbija danas 21.06.2016
Plato pijace „Zemun“ dobija novi izgled, obzirom da je na Masarikovom trgu završen drugi deo prve faze uređenja pijačnog platoa. Radovi su obuhvatili popločavanje oko 2.000 m2 pijačnog platoa, dok će se u trećem delu popločati preostali deo… »