Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Bačka Palanka: Uhapšena četvorica jer su pretukli državljanina Australije

Radio 021 29.09.2016
Policija u Bačkoj Palanci je odredila meru zadržavanja meštanima A. S. (20), N.P. (20), S.Đ. (21) i A. B. (19) zbog sumnje za nanošenje teških telesnih povreda, Jedan od njih je osumnjičen i za nanošenje lakih telesnih povreda. Osumnjičeni se… »

Devet migranata htelo da je siluje

Večernje novosti 29.09.2016
Detalji napada grupe migranata na četrnaestogodišnju devojčicu iz Subotice. DEVOJČICA je krenula kod bake, izašla je ispred kapije kada joj je prišao jedan od migranata i zagrlio je. Drugi je pitao da li žele da imaju seksualni odnos. Počeli su da… »

U dve akcije kod ns i Vrbasa: Zaplenjeno 7,5 kg marihuane

Kurir 29.09.2016
NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija zaplenila je oko 7,5 kilograma marihuane, u dve odvojene akcije, na području Novog Sada i Vrbasa. Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Z.Š. (35), na području grada Novog Sada, inspektori… »

Migranti razvalili kavez, pobegli sa aerodroma "Nikola Tesla"!

Vesti online 29.09.2016
Pet migranata pobeglo je iz pritvora na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla". Migranti su u u sredu uveče zadržani na Aerodromu posle izlaska iz aviona, jer nisu imali papire. Oni su razvalili kavez u kome su bili zatvoreni, prošli pored fizičkog… »

Skandal u banci: Bankar skinuo sa računa klijenta 40.000 evra i otišao na more!

Srbija danas 29.09.2016
Tužilaštvo je preuzelo slučaj! Niška policija i tužilaštvo započeli su juče provere u niškoj filijali Vojvođanske banke zbog sumnje da je službenik A.A (33) neovlašćeno podigao sa računa klijenta više od 40.000 evra! Sumnja se da je A.A… »

Devet osoba uhapšeno zbog pronevere u Kolubari Studio B, Tanjug

Studio B 29.09.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su devet osoba, zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pronevera kojim su RB „Kolubara“ –… »

Velika akcija "ciklon" srpske policije: Pogledajte kako je "pala" devetočlana banda zbog 13 miliona

Telegraf 29.09.2016
Prilikom pretresa kod osumnjičenih je pronađena količina od oko 2,5 tone evro dizela koji je policija privremno oduzela. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. Pripadnici Ministarstva… »

Cirkus u sudnici centralnog zatvora: Čume napadao tužioca, pa mu pozlilo!

Telegraf 29.09.2016
Ljubiša Buha se nije osećao dobro u dva navrata, pa suđenje posle toga nije nastavljano. Suđenje Ljubiši Buhi Čumetu (51) za nekoliko krivičnih dela među kojima je i prekucavanje brojeva na šasiji “ferarija spajdera” koji je poklonio bivšoj… »

Krvnički pretukao suprugu: Kada čujete razlog, pozliće vam!

Srbija danas 29.09.2016
Pretukao je drvenim štapom. Policija u indijskom gradu Petahu trenutno je u potrazi za čovekom koji je optužen da je batinama usmrtio svoju ženu. Nesrećnu ženu, pred rođacima, pretukao je drvenim štapom jer je rodila treću devojčicu. Svedoci su… »

I žene kupuju „ljubav“

Alo 29.09.2016
Muške prostitutke su nekada zvali „plaćeni ljubavnici”, „kućni prijatelji” i „cicisbeo” momci, koji u društvu šapuću prijatne reči damama. Danas su u primorskim mestima poznati kao „galebovi” ili eskort momci i žigola. - U… »