Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Lančani sudar na gazeli: U udesu učestvovala tri vozila!

Srbija danas 29.09.2016
Na mostu Gazela došlo je do lančanog sudara tri vozila. Na mostu i prilazu sa auto-puta u smeru ka Novom Beogradu napravila veća gužva. Na sreću, nema povređenih. Foto: Profimedia… »

Prijava protiv vozača GSP: Nije stao da pomogne u gašenju zapaljenog automobila u kojem su stradala dva čoveka?

Telegraf 29.09.2016
Policija i Drugo osnovno tužilaštvo su identifikovali vozača, ali se protiv njega ne vodi još nikakav postupak. Komitet za bezbednost saobraćaja podneo je krivičnu prijavu protiv vozača GSP koji prošle godine, kako se sumnja, nije hteo da stane na… »

Neobične situacije tokom pljačke veka: Vozilo blindirano kao švajcarski sir

Blic 29.09.2016
Radnici agencije „Sektor sekjuriti“ juče su tokom svedočenja otkrili da se uoči oružane pljačke 617.000 maraka na autoputu Banjaluka - Gradiška dogodilo nekoliko neuobičajenih situacija. Na prvom mestu je iznenadno pucanje gume na blindiranom… »

Pokušaj ubistva Beka: Ni baštovan nije prepoznao pucača

Večernje novosti 29.09.2016
Suočavanje trećeg svedoka Milana Markovića sa osumnjičenim za pokušaj ubistva Milana Beka. Ne zna da li je muškarac sa pištoljem bio Zdravković. MILAN Marković, baštovan porodice Karić, koji je u sredu saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu… »

Sedam godina od ubistva: Tatonova smrt bruka za Srbiju

Kurir 29.09.2016
Francuz koji je brutalno napadnut i prebijen na Obilićevom vencu preminuo na današnji dan 2009. godine. BEOGRAD - Bris Taton (28), navijač francuskog Tuluza, koji je brutalno prebijen u napadu Partizanovih navijača na Obilićevom vencu u Beogradu… »

Velika akcija srpske policije: Ulice u ovom gradu očišćene od velikih dilera, evo i kako!

Telegraf 29.09.2016
Samo u ovoj godini od 19 uhapšenih, njih sedam je napravilo sporazum i bez suđenja prihvatilo kazne od ukupno 32 godine zatvora. Valjevske policija zaplenila je od početka godine osam kilograma opojnih droga, a sa valjevskih ulica sklonjeni su svi… »

Bajazit: Neka ga „zveknu” novčano!

Alo 29.09.2016
Aleksandar Zdravković (38) je juče sproveden u tužilaštvo u pratnji policije, uz jake mere obezbeđenja i potpunu blokadu Vračara oko zgrade tužilaštva, dok je biznismen Milan Beko treći put izostao! Scena se ponavlja već treći put i izgleda kao… »

Ispovest zverski mučene Marije iz kaluđerice: Ubadao me je makazama i ekserom, sramota me da kažem šta je radio

Srbija danas 29.09.2016
- Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom... Sramota me je da pričam šta mi je sve radio. Ovako opisuje pakao iz kojeg je pobegla Marija Ferizović (21) koju je suprug Ahmet Marinković… »

Jelenina majka jedva živa zbog bolova

Alo 29.09.2016
Stanje Zorice Krsmanović (53), majke ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče o kojoj brine tim lekara na VMA, pogoršava se, a sumnja se da se kancer proširio i dodatno metastazirao u druge delove tela. - Zorica se pre Jeleninog… »

Vatrogasac koji je našao mrtvu bebu u Gračanici: Otkrio jeziv prizor koji je video u bunaru!

Srbija danas 29.09.2016
Majka u Gračanici priznala zločin policiji. - Leš muške bebe bio je u plitkoj vodi, na dnu bunara, a preko njega kamen. Mališan je bio umotan u pelenu i ćebence, odmah se videlo da je mrtav. Bilo je jezivo - ispričao je šef vatrogasaca iz… »