Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Zašto "slučaj Nađ" verovatno neće dobiti sudski epilog

Blic 29.09.2016
Tužilaštvima i sudovima procesuiranje predmeta u slučaju porodične drame Jelene i Alberta Nađa otežaće - ili potpuno onemogućiti - vreme koje je prošlo od navodnih krivičnih dela i izostanak medicinske dokumentacije. Striktno pravno gledano… »

Sekao me žiletom i pržio vrelim ekserom!

Alo 29.09.2016
Nevenčani suprug Ahmet Marinković (40) sekao me je žiletom po telu, butinama i stražnjici, a na kraju me i žigosao, rekla je juče Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice u svojoj šokantnoj izjavi u policiji. Marija je u kratkoj ispovesti za… »

Stradao pešak nakon saobraćajne nesreće u Kosovskoj Mitrovici

Blic 28.09.2016
Muškarac čiji su inicijali B.B. (71) preminuo je večeras u bolnici u severnoj Kosovskoj Mitrovici od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u tom gradu, rekao je Srni šef operative Kosovske policijske službe za region sever. Saobraćajna… »

Odloženo priznavanje presude generalu Đukiću: Sud traži nedostavljene spise

Večernje novosti 28.09.2016
Odluka o priznavanju presude Suda BiH, kojom je general Novak Đukić osuđen na 20 godina zatvora zbog slučaja "Tuzlanska kapija", odložena je dok iz Sarajeva ne dostave sve tražene spise. ODLUKA o priznavanju presude Suda BiH, kojom je general Novak… »

Ovo su zaplenjeni automobili koji će biti vraćeni Kariću

Blic 28.09.2016
Luksuzni “ferari 599 fiorano F-1” kao i “fijat 500 abart”, koji su oduzeti u postupku za privremeno oduzimanje imovine od Gorana Karića, sina Sretena Karića u oktobru 2010, biće vraćeni vlasniku. U trenutku predaje procenjeno je da… »

Odloženo suđenje glumcu za obljubu: Izostali Jevtićevi psihijatri i psiholozi

Blic 28.09.2016
Suđenje glumcu Goranu Jevtiću (38) zbog optužbi da je u toaletu somborskog pozorišta obljubio maloletnog L. K., juče je odloženo. Kako nezvanično saznajemo, jučerašnje ročište odloženo je zbog nedolaska stručnih saradnika odbrane, veštaka… »

Suđenje zbog ubistva u Batajnici: Matematikom brane optuženog

Večernje novosti 28.09.2016
Odbrana Petra Kneževića je na suđenju u Višem sudu, zbog ubistva Stevana Katilovića, pokušavala matematički da dokaže da se Petar i Stevan te večeri uopšte nisu ni sreli. ODBRANA optuženog Petra Kneževića je na suđenju u sredu u Višem sudu… »

Zapalio kola kradljivcu jabuka

Večernje novosti 28.09.2016
Policija iz Prokuplja privela je B. R. (42) i odredila mu je meru zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. POLICIJA iz Prokuplja privela je u sredu B. R. (42) iz ovog grada i odredila mu je meru… »

Cirkular odsekao tri prsta mladiću iz Niša

Blic 28.09.2016
Mladić star 20 godina iz Niša, kome je cirkular večeras odeskao tri prsta desne ruke hitno je upućen za Klinički centar u Beogradu sanitetom niške Hitne pomoci. Nezgoda se desila večeras prilikom seče ogrevnog drveta cirkularom koji je mladiću… »

Šarić ne izlazi iz pritvora

Večernje novosti 28.09.2016
Sud nije prihvatio predlog Pljevljakove odbrane da se ubuduće brani sa slobode. Nije usvojeno da nosi nanogvicu, kao ni da bude pušten uz jemstvo. DARKO Šarić, optužen za organizovanje kriminalne grupe koja je trgovala narkoticima iz Južne Amerike… »