Izvor: Kurir arhiva vesti 29.09.2016

Parlament odobrio: Austrija šalje vojsku na mađarsko-srpsku granicu

Kurir 29.09.2016
Glavni odbor austrijskog parlamenta odobrio je na jučerašnjoj sednici vojnu operacije na mađarsko-srpskoj granici, u Sredozemnom moru i u Avganistanu, uprkos kritici opozicije. Opozicija je posebno kritikovala učešće Austrije u evropskoj operaciji… »

(Video) Jedne žene se džihadisti ludački plaše: Iračka domaćica odrubljuje i kuva glave boraca id

Kurir 29.09.2016
" 'Ćutite i smirite se', kratko i odrešito rekla je žena u crnoj odeći i crnoj marami naoružanim muškarcima koji su bili iza nje. Odmah su se umiril. Očigledno uživa njihovo potpuno poštovanje i to ne samo zato što u futroli ispod svoje leve… »

Noć istraživača: Najbolja naučna zabava ovog petka je u Beogradu

Kurir 29.09.2016
“ISTRAŽI, PRIKAŽI, ZNANJE POKAŽI” 30. SEPTEMBRA OD 17 DO 22 ČASA. Poslednjeg petka u septembru, od 17 do 22 časa pod sloganom “Istraži, prikaži, znanje potraži”, glavna tema beogradske Noći istraživača biće savremene migracije… »

Mile Kitić hoće sa đanijem na Egzit: Mislim da bi moje pesme dobro prošle!

Kurir 29.09.2016
Brojni korisnici društvenih mreža javno su poželeli da na sledećem festivalu "Egzit" vide i čuju folk pevača Radišu Trajkovića Đanija. Njegov kolega Mile Kitić priznao je da bi i on voleo da zapeva na festivalu elektronske muzike. Očigledno i… »

Uhapšen tokom puča: Samed Nadarević, student iz Cazina, više od dva meseca u pitvoru u Turskoj

Kurir 29.09.2016
Student iz Cazina Samed Nadarević, koji je uhapšen 25. jula ove godine u Turskoj tokom državnog udara, još uvek se nalazi u pritvoru u ovoj zemlji. Prema rečima generalnog konzula BiH u Turskoj, Adija Durmića, Nadarević je uhapšen 25. jula 2016… »

Makedonija zabranila emitovanje srpske muzike: Od subote počinje novo pravilo za našu estradu!

Kurir 29.09.2016
Udruženje za zaštitu autorskih i muzičkih prava (ZAMP), na zahtev organizacije muzičkih autora Srbije SOKOJ, zabraniće javno prikazivanje muzike iz repertoara SOKOJ-a na svim radio i televizijskim stanicama na teritoriji Republike Makedonije. Zabrana… »

Aerodrom Batajnica u subotu otvara kapije za građane: Letački dan uz MiG -29 i Supergaleb

Kurir 29.09.2016
BATAJNICA - U subotu, 1. oktobra, na vojnom aerodromu Batajnica biće održana manifestacija Otvoreni dan u organizaciji 204. vazduhoplovne brigade, a posetioci će imati priliku da ogledaju izložbu vazduhoplova, tehnike i naoružanja, kao i letački… »

(Video) Zahvalnost za podršku na referendumu: Stevo Selak pozlatio Putinov kip u Banjaluci!

Kurir 29.09.2016
Zbog ruske podrške nedavno održanom referendumu o 9. januaru, Danu Republike Srpske, Stevo Selak iz Banjaluke se odužio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu. "Ovaj kip od gline, čije pravljenje sam završio polovinom godine, sada je plastificiran i… »

Našli smo odgovor NA večito pitanje: Koje su glavne ženske slabosti?

Kurir 29.09.2016
Za svaku osobu slabosti predstavljaju različite stvari. Od izgleda stopala pa do ljubomore. Pogledajte koje su glavne ženske slabosti. Motivisani razvodom Breda i Andželine, odlučili smo da ispitamo od čega zavise i kada se javljaju ženske slabosti… »

Postao samac posle 30 godina: Marinko je sad i zvanično razveden

Kurir 29.09.2016
Marinko Rokvić odnedavno je i zvanično slobodan čovek. Njegov tridesetogodišnji brak sa Slavicom je i sudski razveden. Iako je, kako saznajemo, pevač pokušavao da se pomiri sa suprugom, ona nije htela da mu oprosti prevaru sa mlađom ženom iz… »