Izvor: Kurir arhiva vesti 29.09.2016

Afera koridor: Vučić izribao Zoranu zbog tunela!

Kurir 29.09.2016
Deonica Ljig-Preljina moraće da bude završena do 31. oktobra, poručio premijer, koji je posle pisanja Kurira odmah reagovao zbog propusta na koje smo juče ukazali. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović bila je juče na… »

Radovi u Ulici Milorada Draškovića: Linije 42, 56 i 59 menjaju režim rada

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - JKP „Beograd-put” produžiće radove na popravci i asfaltiranju kolovoza, pri čemu će doći do posebne organizacije saobraćaja u Ulici Milorada Draškovića, na delu od okretnice „Petlovo brdo” do Rasinske ulice u Rakovici. Radovi će… »

Veljko Ražnatović: Napravili su me idiotom ali kad me upoznaju sve je drugačije!

Kurir 29.09.2016
Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, često je bio na meti kritika zbog svog, navodno, bahatog ponašanja. Međutim, kako kaže, nije lako biti dete poznatih roditelja, pa je morao da se navikne na razne medijske… »

Važna informacija: Institut "Dedinje" počeo da dežura jednom nedeljno

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" počeo je da dežura jednom nedeljno i zbrinjava pacijente sa akutnim infarktom miokrada, kako bi se rasteretio Klinički centar Srbije, koji je do sada trpeo ogroman pritisak. Ministar zdravlja… »

Vi ste srodne duše: 5 znakova da vam je suđeno da budete zajedno

Kurir 29.09.2016
Nema nikakve dileme ukoliko se pronađete u sledećem tekstu. Nije potrebna nauka ili logika da zaključite da li pored sebe imate osobu za ceo život, piše sajt Cosmopolitan. Dovoljno je da pratite male skrivene signale koji otkrivaju da vam je… »

(Foto) udarila kriza Snežana Dakić: Sve je skupo, pa odolevam šopingu!

Kurir 29.09.2016
Voditeljka Snežana Dakić trenutno boravi u Londonu, gde je posetila butike poznatih modnih kreatora. Snežana je putem svog profila na Instagramu otkrila da joj budžet nije kao nekada te tako nije pazarila baš sve što joj se dopalo. Foto… »

Dodik pokreće apelaciju: Sakupljaju se potpisi za ocenu ustavnosti obeležavanja 1. marta

Kurir 29.09.2016
Na današnjim sednicama Predsedništva i Glavnog odbora SNSD, biće prikupljeni potpisi poslanika ove stranke u NSRS, zbog pripreme druge apelacije Ustavnom sudu BiH u vezi s obeležavanjem 1. marta u Federaciji BiH, izjavio je predsednik stranke Milorad… »

(Foto) Ljupka Stević rekla zbogom poroku: Evo šta je ostavila nakon 15 godina

Kurir 29.09.2016
Pevačica Ljupka Stević rešila je da se posle 15 godina okrene zdravom životu i ostavi cigare. Ljupka ima nameru da živi zdravo, a svom poroku je rekla "zbogom!" "Danas je drugi dan bez cigareta! Juče je bilo svega: nervoze, plakanja, prejedanja… »

Seka Aleksić neće dadilju: Pevačica hoće sama da brine o sinu Jakovu!

Kurir 29.09.2016
Pevačica Seka Aleksić izašla je iz porodilišta i sina Jakova dovela kući. Po njih je došao tata Veljko i krišom su ranom zorom otišli kući. Iako je trend da novopečene mame uzmu bebisiterku, kako bi imale više vremena za sebe, Seka je odlučila… »

Beogradski sajam: Knjiga je temelj nacionalne kulture

Kurir 29.09.2016
Zemlja počasni gost je Iran, a predsednik odbora Zoran Avramović kaže da manifestacija ima i veliki socijalni značaj. Beogradski sajam knjiga ove godine se organizuje pod sloganom „Knjige u ruke“ i trajaće od 23. do 30. oktobra, uz učešće… »