Izvor: Pravda arhiva vesti 28.11.2016

Kako je ugrožena gomila podataka Američke mornarice

Pravda 28.11.2016
Američka ratna mornarica je ovih dana otkrila kako je zahvaljujući jednom jedinom laptopu ugrožena privatnost čak 130 hiljada mornara. Da stvar bude gora, taj laptop nije ni u vlasništvu mornarice - već treće ugovorne strane. HPES (Hewlett-packard… »

U znak pomirenja od Teodosića? Anastasija Ražnatović se pohvalila poklonom!(foto)

Pravda 28.11.2016
Anastasiji ne nedostaje pažnja, samo...za ovaj poklon koji je dobila nedostaje jedno - ime darodavca. Anastasija Ražnatović je na Instagramu objavila fotografiju koja je zagolicala pažnju njenih brojnih obožavalaca. Na slici se vidi kako ćerka… »

Scene žestokog seksa glavna tema danima: Lepa srpska glumica otkrila detalje sa snimanja! (foto)

Pravda 28.11.2016
Naša glumica Jelisaveta Orašanin stala je u svoju odbranu nakon što su svi mediji pisali o njenim scenama seksa u seriji „Ubice mog oca“. Jelisaveta je imala žestoku scenu seksa s kolegom Predragom Bjelcem i nakon brojnih komentara o ovome… »

Netanijahu potvrdio: Izrael kupuje nove eskadrile F-35!

Pravda 28.11.2016
Izrael kupuje veći broj borbenih aviona pete generacije tipa F-35 od Sjedinjenih Američkih Država, potvrđeno je iz Tel Aviva. Izrael je saopštio da planira da proširi flotu borbenih aviona pete generacije F-35, čime će smatraju stručnjaci… »

Spektakularan pogodak: Zvezdin dželat nema milosti! (video)

Pravda 28.11.2016
Napolijeve muke bez klasičnog napadača se nastavljaju u Seriji A. Ekipa Mauricija Sarija odigrala je samo 1:1 protiv Sasuola i propustila priliku da napreduje na tabeli ka grupi timova u “evropskoj zoni”. Ipak, sve je na “San Paolu” u ponedeljak… »

Zadovoljni napretkom u Siriji: Putin i Rohani kreću i na opek!

Pravda 28.11.2016
Predsednici Ruske Federacije i Islamske Republike Iran, Vladimir Putin i Hasan Rohani, u današnjem telefonskom razgovoru potvrdili su napredak u zajedničkim nastojanjima Moskve i Teherana na međunarodnoj sceni. Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov… »

Rusko savršenstvo: Kalašnjikov i puca, i leti, i plovi

Pravda 28.11.2016
„Kalašnjikov“ je najčuveniji automat na svetu. Zbog pouzdanosti i jednostavne konstrukcije proglašen je za najbolje streljačko oružje 20. veka. „Kalašnjikov“ je prikazan na grbovima nekoliko zemalja, ali se sam naziv brenda asocira… »

Velimirović potpisao krivicu: Praktično "presudio" svim optuženima za terotizam u Crnoj Gori

Pravda 28.11.2016
U istrazi navodnog pokušaja državnog udara na dan parlamentarnih izbora, ne prihvatajući ulogu svedoka saradnika, jedan od aktera se nagodio. Vrlo brzo posle hapšenja dvadesetak državljana Srbije osumnjičenih za krivično delo terorizma u pokušaju… »

Evo šta je rekao Radonjić nakon pobede: Za nas je najvažnije da...

Pravda 28.11.2016
Ekipa Dejana Radonjića savladala je Olimpiju u hali Stožice i ostala usamljena na čelu tabele, sa parfektnim "jadranskim" skorom. Posle meča u kojem je njegov tim pokazao pravo lice od sredine treće četvrtine, trener Zvezde naglasio je da je igra u… »

Da zaboravi anđelinu: Bred već našao novu ljubav! I to glumicu... (foto)

Pravda 28.11.2016
A tek kada čujete ko je ona... Nakon što je Bredov telohranitelj u izjavi za tamošnje medije otkrio da se slavni glumac već nekoliko nedelja, viđa sa jednom poznatom koleginicom, američki tabloidi su pokušali da otkriju njen identitet. I Izgleda da… »