Izvor: Pravda arhiva vesti 28.11.2016

Zaharčenko poručio: Pobedu ćemo slaviti u Berlinu i Njujorku (video)

Pravda 28.11.2016
Predsednik DNR Aleksandar Zaharčenko izjavio je da će se ratno stanje u DNR pre ili kasnije završiti, i da će ustanici proslaviti pobedu u Evropi ili Americi. Zaharčenko je takođe dodao da će se u Ukrajincima ponovo probuditi onaj zajednički duh… »

Hrvatska tuguje: Prati nas prokletstvo Srba, Del Potro nastavio put Karabatića i Kecmana (video)

Pravda 28.11.2016
Zagrebačka "Arena" još jednom se pokazala kobnom za hrvatske ekipe kada su u pitanju finalne utakmice. Poslednja u nizu tragedija za hrvatski sport bilo je finale Dejvis kupa, u kome je Argentina posle preokreta slavila ukupnim rezultatom 3:2. Hrvatska… »

Junker tvrdi: Obama je napravio veliku grešku kada je Rusiju nazvao regionalnom silom

Pravda 28.11.2016
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker rekao je tokom vikenda u intervjuu za novinsku agenciju "Juronjuz" da je još uvek aktuelni američki predsednik Barak Obama napravio veliku grešku kada je Rusiju nazvao "regionalnom silom". Junker ističe da… »

Velika pobeda: Sirijska vojska u potpunosti kontroliše severni Alep (mapa)

Pravda 28.11.2016
Sirijska vojska je danas oslobodila naselje Šeik Kizir i tako uspostavila punu kontrolu nad severnim Alepom. Militanti koji su u tom delu grada ipak nekako uspeli da opstanu, u potpunosti su opkoljeni od strane sirijske vojske i njenih saveznika. Na… »

Parović tvrdi: Jedino je NATO srećan zbog štrajka u vojsci

Pravda 28.11.2016
Ekonomsko razaranje Srbije je nastavak NATO agresije na našu zemlju. Ono što bombama i sankcijama nisu uspeli da urade, NATO stratezi su nastavili angažovanjem ekonomskih ubica koje su vrlo sistematski od dvehiljadite godine svodili Srbiju na koloniju… »

Karta u jednom pravcu: Belgijanci traže da se ambasada Kosova u Briselu iseli jer je tu ilegalno!

Pravda 28.11.2016
Grupa građana iz Belgije okupila se u Briselu ispred ambasade Kosova, sa porukom da žele da se ambasada iseli zbog toga što je postavljena ilegalnim putem i kako kažu pripada pseudo-državi koja nije članica UN. Okupljeni su ispred ambasade u… »

K'o od majke rođena: Manekenka potpuno gola zamrzla telo i zapalila zapalila društvene mreže! (video 18+)

Pravda 28.11.2016
Evo šta se dogodi kada se izazov ozbiljno shvati. Džoana Krupa, poljska manekenka i zvezda rijalitija "Prave domaćice Majamija", još jedna je u nizu poznatih osoba koje su na društvenim mrežama prihvatila Instagram izazov. Fotografija korisnika… »

Rudanka žestoko napala kolindu: Prostakuša će uskoro izvaditi ku*ac i popišati se po našim leševima!

Pravda 28.11.2016
Naša nas predsjednica Kolinda ne prestaje bacati u orgazam. Piše: Vedrana Rudan Pred neki je dan u Kanadi rekla da im dobro ide s obzirom da su siromašni "resursima", jučer je novom šefu SDP-a čestitala na pobjedi porukom koju bi sigurno pismenije… »

I Egipat se uključio u rat u Siriji?!

Pravda 28.11.2016
Egipatsko ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je napise pojedinih medija koji su objavili da je Kairo poslao svoje trupe u Siriju da bi pomogle sirijskoj vojsci u borbi protiv islamističkih militanata i terorista. - Neke arapske novine izvestile su o… »

Izazovi i odgovori

Pravda 28.11.2016
Tokom političkog magazina „Izazovi“ BN televizije odjekivali su ratni bubnjevi. Učesnici emisije, Vukota Govedarica, predsjednik SDS, Dragan Čavić, lider NDP, i Branislav Borenović, koji se nalazi na čelu PDP – najjačih opozicionih partija u… »