Izvor: Pravda arhiva vesti 28.11.2016

Padaju ključni delovi grada: Sirijska vojska nadomak presecanja istočnog Alepa!

Pravda 28.11.2016
Da li je upravo u toku ofanziva sirijske vojske na koju se čekalo već godinama? Neki smatraju da jeste. Naime, prema poslednjim informacijama, vojska je preuzela kontrolu nad gradskom četvrti Džabal Badro, svega dan nakon što su zauzeli gradsku… »

Otkopčala bundu i prepustila se bludu: Maca Diskrecija otkrila bombe ispod krzna, a tek dole... (video)

Pravda 28.11.2016
Starleta je postavila neobično perverzan snimak. Stižu hladni dani, pa je i Maca Diskrecija morala da se ogrne budom, međutim, pod tolikim krznom nije mogla dugo da izdrži. Fotografija korisnika Maca Privatno (@macaaa.privatno) dana 27. Nov 2016. u… »

Sablasno: Pogledajte kako izgledaju oslobođeni delovi Alepa (video)

Pravda 28.11.2016
Teritorija pod kontrolom terorista u najvećem sirijskom gradu je sve manja i manja. Uz pomoć kombinovanih sirijsko-ruskih vazdušnih udara sirijska vojska i njeni saveznici na terenu su ostvarili značajan napredak i oslobodili mnoga strateški važna… »

Postizborna histerija se nastavlja: Trampa na vlast dovela "ruska armija botova i trolova"

Pravda 28.11.2016
Poplava "lažnih informacija" tokom izbora u SAD bila je potpomognuta sofisticiranom ruskom propagandnom kampanjom koja je na internetu objavljivala i širila članke osmišljene da zavaraju javnost, a sa ciljem da se kazni demokratska kandidatkinja… »

Svi u panici, američki specijalci se sklanjaju: U Siriju stigao ruski Hermes jedinstveno oružje bez premca! (video)

Pravda 28.11.2016
Vojna operacija Rusije u Siriji je u fokusu svetskih medija još otkako je pokrenuta krajem septembra 2015. godine. To je bio prvi put da je vojska Ruske Federacije videla pravu borbu daleko od kuće. Antiteroristička kampanja je jedinstvena u pogledu… »

Potvrđeno: Putin nam definitivno poklonio migove vredne čak 150.000.000 evra!

Pravda 28.11.2016
Ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin poklonio je našoj zemlji šest aviona "mig 29", koji na tržištu vrede čak 150 miliona evra. Iako su se u NATO medijima juče pojavile informacije da su ovi avioni "krševi" i "vojni otpad", za čiji remont… »