Izvor: Dnevnik arhiva vesti 25.01.2017

Nakon upucavanja u Novom Sadu, više uhapšenih

Dnevnik 25.01.2017
Jedna osoba je teško povređena u pucnjavi koja se dogodila jutros, dva sata posle ponoći, u Kisačkoj ulici kod broja 40. Po prvim nezvaničnim saznanjima, na ulici je došlo do sukoba između dve grupe. i tom prilikom je jedna osoba ranjena iz… »

Lavrov u petak s predstavnicima sirijske opozicije

Dnevnik 25.01.2017
MOSKVA: Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovaraće u petak sa predstavnicima sirijske opozicije, saopštila je danas Moskva. Portparolka. ruskog Ministarstva spoljnih poslova je potvrdila sastanak, ali nije precizirala koje će tačno… »

Nagrade Uzdincima i Čokanima

Dnevnik 25.01.2017
Na završnoj svečanosti projekta „Energija je svuda oko nas 2016”, koja je održana u Pokrajinskoj vladi, uručene su nagrade najuspešnijim učenicima i nastavnicima mentorima, a ove godine to su OŠ „Sveti Georgije” iz Uzdina i… »

OMV razvija poslove u Iranu

Dnevnik 25.01.2017
BEČ: Austrijska naftna kompanija OMV razvija dalje svoje poslove u Iranu i potpisala je novi sporazum. U Beču, kako je saopšteno, danas je potpisan Memorandum o saradnji sa iranskim. preduzećem "Dana enerdži“. Dogovoreno je zajedničko razvijanje… »

Prvo putovanje voza širom Alepa posle četiri godine

Dnevnik 25.01.2017
ALEPO: Posle više od četiri godine, stotine Sirijaca putovalo je danas po istočnom Alepu, mesec dana nakon što su snage sirijske vlade vratile taj grad pod svoju kontrolu, javio je fotograf AFP-a.Muškarci, zene i deca virili su kroz prozore dok su… »

Nikolić: Nudimo najbolje uslove za investiranje

Dnevnik 25.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Lisabonu da će Srbija obezbediti privrednicima iz Portugalije najbolje uslove za investiranje. "Očekujem da privrednici Portugala oslušnu malo signale iz Beograda. Predsednik Vlade Srbije… »

Vrbas i Odžaci hoće na lokalne izbore zajedno s predsedničkim

Dnevnik 25.01.2017
Predsednici opština Vrbas i Odžaci Milan Glušac i Dušan Marijan podneli su ostavke na te funkcije. Pošto je za te dve opštine ova godina izborna, odnosno. očekuju se lokalni izbori, a u ovoj godini takođe se očekuju izbori za predsednika Srbije… »

Miloš i Marija Stanković biseri našeg šaha

Dnevnik 25.01.2017
Na nedavno završenom 24. kadetskom festivalu Vojvodine u Subotici blistali su brat i sestra Miloš i Marija Stanković, biseri srpskog šaha. Pored osvojenih zlatnih medalja, u svojim grupama dominirali su sa fišerovskim rezultatom, bez remija i poraza… »

Darko Puškarić: Promene u klubu ne menjaju ciljeve

Dnevnik 25.01.2017
Darko Puškarić (31) je fudbalski univerzalac, igrač koji se snalazi na svakoj poziciji u timu. Od prošle sezone, ovaj iskusni fudbaler, zajedno sa Vladimirom Kovačevićem i Bogdanom Planićem, (Od našeg specijalnog izveštača) činio je poslednji… »

Nestašica uglja i ogrevnog drveta

Dnevnik 25.01.2017
Hladna zima i niske temperature izazvale su nestašicu uglja i drveta na novosadskim stovarištima. Kako snabdevači navode, u ponudi nije ostalo ništa, a potražnja je velika, naročito poslednjih dana. Prodavci na pojedinim stovarištima ne znaju kada… »