Izvor: Press arhiva vesti 23.02.2017

Tri brze tehnike jezika za najmoćniji oralni užitak

Press 23.02.2017
Muškarci na svome telu skrivaju brojne erogene zone poput uha, bradavica i prepona koje uz pravu stimulaciju mogu seks pretvoriti u pravu čaroliju. Foto:021.rs Ipak, kao i za sve drugo, i kada su u pitanju igre s jezikom postoje pravila, odnosno tehnike… »

Predstavljamo vam zabavni vodič kroz tantrički seks

Press 23.02.2017
Možda vam tantrički seks zvuči kao nešto daleko, komplikovano i neprivlačno, ali kažu da kada jednom probare ovakav seks, ne želite da se vraćate na stari. Za tantričko vođenje ljubavi vam nije nužno neophodno puno vremena, a rezultati mogu da… »

Jezivi karneri, kineski stolnjak i očerupana kokoška: Vašar modnih promašaja u Londonu

Press 23.02.2017
Najveća imena britanske muzičke industrije okupila su se sinoć na dodeli BRIT nagrada, a crveni tepih bio je prepun zvezda u promašenim modnim izdanjima. Ko se najviše obrukao, procenite sami. foto: zena.blic.rs Zelena haljina ukrašena raznobojnim… »

Eva Longoria u nude haljini koja naglašava ženske atribute

Press 23.02.2017
Evina haljina divne bež nijanse nadograđena je detaljima koji su zaduženi za oblikovanje figure... foto: elle.rs Poznata američka glumica Eva Longoria je novu godinu započela sjajno, a o tome govore njeni mnogobrojni poslovni uspesi. Nakon što smo… »

Da li ste isprobali pozu "divlji vodopad"?

Press 23.02.2017
Divlji vodopad je savršen predlog da unesete novinu u svoj seksualni život. Sve što vam treba su raspoloženi partner i kada puna tople vode. Foto:vestionline.r Okrenite se prema slavini i kleknite u kadu punu tople vode. Neka vaš partner sedne na dno… »

Sf zabranjuje prodaju ljubimaca iz uzgajivačnica

Press 23.02.2017
San Francisko se pridružio grupi gradova u SAD koji zabranjuju prodaju maca i kuca u prodavnicama kućnih ljubimaca, ukoliko ne pripadaju populaciji spašenoj sa ulica, piše list Independent. foto: b92.net U pokušaju da zaustave masovnu proizvodnju… »

12 tajni za bolji orgazam

Press 23.02.2017
Teško doživljavate orgazam ili biste voleli da on duže traje? Stručnjaci za seksualna pitanja odaju tajne za brže dostizanje jakog orgazma. Foto:Blic.rs 1) POGODITE PRAVU TAČKU Ispravna pozicija vam može pomoći da doživite orgazam tokom odnosa… »

Od svake žene je napravio damu: Stvorio savršenu crnu haljinu, potpuno promenio modnu scenu

Press 23.02.2017
Zahvaljujući njemu žene su oslobođene uskih i neudobnih krojeva. foto: stil.kurir.rs Iber de Živanši rodio se 21. februara 1927. godine u francuskom gradiću Beuvaisu. Odmalena je bio opčinjen modnim magazinima i sanjao da će jednog dana raditi za… »

Zašto se trzamo kada tonemo u san?

Press 23.02.2017
Sigurno ste i vi doživeli da vam se telo trgne dok tonete u san. foto: b92.net To može da bude "osećaj" padanja ili udaranja u nešto, ali svodi se na isti fenomen nazvan “hipnagoški trzaj”, piše Naturalcure. Hipnagoški trzaj predstavlja… »

Sve tajne i skrivene navike vlasnika pasa

Press 23.02.2017
Verujemo da ćete kada pročitate koja to tajnovita ponašanja i navike odlikuju vlasnike pasa shvatiti da ih i vi imate. Ako ne sve, onda barem 90 odsto. I to je u redu. foto: blic.rs Mnogi vas verovatno neće razumeti, naročito oni vaši prijatelji i… »