Izvor: N1 Info arhiva vesti 15.06.2017

Potraga za nestalima u požaru mogla bi da traje nedeljama

N1 Info 15.06.2017
Nastavlja se potraga za mogućim nastradalima u požaru koji je uništio soliter u Londonu i u kome je, prema dosadašnjem bilansu, poginulo najmanje 17 osoba. Izvor: N1 Nadležni strahuju da bi broj žrtava mogao biti i veći i upozoravaju da bi pretraga… »

Vučić: Napad na novinare nedopustiv, ostali bili provokatori

N1 Info 15.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je napade na novinare, ali ne postupanje obezbeđenja prema ljudima koji su, kako je rekao, provocirali prisutne na skupu Srpske napredne stranke ispred Skupštine Srbije u danu kada je preuzimao dužnost… »

Ukidanje rominga u EU: Šta to znači za građane Srbije?

N1 Info 15.06.2017
Od 15. juna u zemljama EU počinje primena nove uredbe koja određuje da korisnici i u romingu plaćaju cene iz svojih tarifa u matičnim zemljama. Korist od nove regulacije roaminga korisnici će najviše osetiti u ceni poziva i SMS poruka. Šta to… »

N1 Specijal sa glumcima iz kultne "Audicije"

N1 Info 15.06.2017
Kako je do toga došlo i zbog čega se ponovo okuplja postava legendarne "Audicije"? Ovaj put umesto na jugoslovensku idu na regionalnu turneju. Hoće li biti prilagođavanja teksta za predstave u različitim državama? Koliki je interes za ovu vrstu… »

Ko je buduća premijerka Srbije i šta je čeka na novom poslu

N1 Info 15.06.2017
Iako je često pominjana kao kandidatkinja za predsednicu Vlade, izbor Ane Brnabić ipak je izazvao veliki pažnju. Što zbog delova njene biografije, što zbog činjenice da će biti prva žena na čelu Vlade, u istoriji Srbije. Izvor: N1info Ana… »

Čudesna devojčica na premijeri Čudesne žene u Beogradu

N1 Info 15.06.2017
Beogradskoj premijeri filma “Čudesna žena“u bioskopu Sinepleks Ušće, prisusvovala je osmogodišnja škotska glumica Lili Aspel, koja u filmu tumači ulogu male princeze Diane, pre nego što postaje Čudesna žena. Lili je prošetala crvenim… »

Nova letnja osveženja - sladoledi od povrća

N1 Info 15.06.2017
Poslastičarnice već dugo u svojoj ponudi najslađeg letnjeg osveženja nemaju samo sladolede sa ukusom vanile ili jagode, ali u Nemačkoj specijalisti za izradu sladoleda sada nude sladolede sa ukusom povrća. Tako poslastičarnica "Oak & Ice" u Berlinu… »

Svedoci na suđenju Puzigaći se ničega više ne sećaju

N1 Info 15.06.2017
Saslušanjem svedoka počeo je dokazni postupak na suđenju Dejanu Puzigaći, optuženom da je jedan od organizatora napada na francuske navijače u centru Beorgada u septembru 2009. godine kada je ubijen Bris Taton. Izvor: N1 Poslednje suđenje za… »

Tradicionalni Junski susret menadžera u Beogradu

N1 Info 15.06.2017
U Beogradu je održan 11. Junski susret menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadzera. Kao i svake godine, događaj je okupio oko 200 zvanica, najuglednijih menadžera i privrednika. Izvor: N1info Ove godine, tema Junskog susreta bila je… »

Prelep ambijent u Kruševcu, Srbija opet lako do pobede

N1 Info 15.06.2017
Vaterpolo reprezentacija Srbije po drugi put je savladala selekciju Australije u dva dana – na meču odigranom u četvrtak rezultat je bio 12:8. Pred 1500 gledalaca na bazenu Sportskog centra u Kruševcu, Srbija je počela silovito – povela je sa 5:0… »