Izvor: N1 Info arhiva vesti 15.06.2017

Janko Baljak gost Novog dana

N1 Info 15.06.2017
Kakav će biti budući mandatar za sastav nove vlade? Koliki će biti njegov politički integritet? Da li će predsednik vlade polagati račune u Skupštini Srbije ili u Predsedništvu? O tome u temi jutra govore politički analitičari Dejan Vuk… »

Janković: Policija je trebalo da reaguje, a ne obezbeđenje

N1 Info 15.06.2017
Vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković rekao je, povodom fotografija na kojima se vidi nasilje nad novinarima i pristalicama opozicije u centru Beograda u danu kada je Aleksandar Vučić preuzeo dužnost predsednika Srbije, da… »

Skoro polovina građana SAD neće ići na letovanje

N1 Info 15.06.2017
Skoro polovina građana SAD neće otići na letovanje ove godine, uglavnom zbog finansijskih poteškoća, pokazali su rezultati istraživanja agencije Asošiejted pres (AP) i istraživačkog centra NORC. Rezultati istraživanja AP-NORC, sprovedenog u… »

London i EU počinju pregovore o Bregzitu u ponedeljak

N1 Info 15.06.2017
London i Evropska unija u ponedeljak, 19. juna će početi pregovore o istupanju Velike Britanije iz EU (Bregzit), saopštilo je britansko Ministarstvo zaduženo za Bregzit. "Ministar za Bregzit Dejvid Dejvis i pregovarač Evropske komisije Mišel Barnije… »

Indijca ugrizla zmija, on ugrizao ženu da bi umrli zajedno

N1 Info 15.06.2017
Svestan neminovne smrti posle ujeda zmije otrovnice, Šankar Rai iz indijske države Bihar ugrizao je svoju suprugu kako bi zajedno umrli. Žena je preživela jer joj je na vreme ukazana lekarska pomoć. Šankar Raija je ugrizla zmija tokom noći dok je… »

Putin: Rado ćemo Komiju dati azil u Rusiji

N1 Info 15.06.2017
Novi krug sankcija protiv Rusije predloženih u SAD dokaz je internih političkih borbi u toj zemlji, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin, u godišnjoj televizijskoj i radijskoj emisiji tokom koje je odgovarao na pitanja građana. Američki Senat… »

Rijeka želi srpskog fudbalera

N1 Info 15.06.2017
Šampion Hrvatske u fudbalu Rijeka želi da u svoje redove dovede srpskog fudbalera Aleksandra Pešića. Napadač ima ugovor sa Tuluzom do 2019. godine, ali je prethodno sezonu proveo u Atalanti na pozajmici. Pešić je nedavno potvrdio da pregovara i sa… »

Svedok ostao pri iskazu da je video Stanišića u Kninu 1991.

N1 Info 15.06.2017
Odbrana Jovice Stanišića osporavala je danas, pred sudom u Hagu, iskaz svedoka optužbe RFJ-135 da je, s proleća 1991, u Kninu video Stanišića i da je Služba državne bezbednosti (SDB) Srbije obučavala tamošnje srpske snage. Svedok, koji je tada u… »

Novi bilans iz Londona: U požaru u neboderu 17 stradalih

N1 Info 15.06.2017
Policija je potvrdila smrt 17 ljudi u požaru koji je juče zahvatio neboder u Londonu, i navela da se očekuje da će taj broj da poraste. Kako su naveli, nema indicija da je reč o terorističkoj akciji. Identifikovana je prva žrtva požara i to je… »

Meklaren: Hondin novac ne nadoknađuje gubitke

N1 Info 15.06.2017
Nakon užasnih rezultata, iz Meklarena su priznali da im Honda više ne pokriva ni finansijske nedaće. Trkački izvršni direktor Zek Braun je priznao da bi tim mogao na kraju sezone mogao da bude primoran na "biznis" odluku i raskine saradnju sa Hondom… »