Beograd arhiva vesti 01.09.2017

"24 Sata elegancije": Od oldtajmera i super automobila do šešira

Blic 01.09.2017
Elegantna odela i obuća iz Pariza, kožna odeća iz Napulja, izložba klasičnih automobila, izbor za najlepši šešir, ali i predstavljanje majstora ručne izrade iz Beograda, deo su spektakla koji će se održati, po sedmi put, od danas do nedelje… »

Organski stil življenja

Danas 01.09.2017
Pod sloganom "Budućnost je danas" u Topčiderskom parku u Beogradu će u subotu i nedelju biti održan sedmi "Organic live fest" - festival održivog razvoja, najavljeno je na konferenciji za novinare. Festival promoviše aktuelne teme savremenog života… »

Vozač heroj: Zaustavio pun autobus da bi ugasio požar u kafani koja je gorela

Blic 01.09.2017
Kako saznaje portal "Žig info", juče oko 17.40 časova, zapalila se kafana na Smederevskom putu, blizu škole u Grockoj. Povređenih nije bilo, a požar je ugašen uz pomoć neočekivanih pomagača. Pre dolaska vatrogasnih ekipa, B. M. vozač autobusa… »

Makiš: Počinju radovi na bunaru RB 7

Kurir 01.09.2017
BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda počinje radove na sanaciji još jednog bunara - RB 7, u Makišu, a vrednost radova je 108 miliona dinara, saopštila je Direkcija. Kako navode, plan je da radovi na sanaciji bunara budu… »

Rančevi za zemunske đake prvake

Studio B 01.09.2017
Gradska opština Zemun obezbedila je za 1.860 prvaka, koji će pohađati 21 osnovnu školu, rančeve, koji sadrže pernice, majice, komplete pribora za pisanje i crtanje, sveske, raspored časova, pohvalnice i Prvaricu, vodič za đaka prvaka kroz školu… »

Priredba i pokloni za prvake u OŠ „Isidora Sekulić“

Studio B 01.09.2017
Priredbom dobrodošlice i poklonima koje je za prvake pripremila opština Savski Venac u osnovnoj školi “ Isidora Sekulić“ počeo je prvi školski dana. Novina je da je od ove školske godine za djake petih razreda informatika i računarstvo… »

Zgrada Fakulteta puca i tone: već duže od tri godine i to zbog tržnog centra

Blic 01.09.2017
Zidovi i podovi zgrade Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) su popucali, fasada se već tri godine urušava i sa bočne strane od ulaza tone, a po svemu sudeći, uzrok su radovi na gradilištu TC “Rajićeva” preko puta. Fasada je krenula da se urušava… »

Parkiranje ubuduće možete da platite i u pošti

Blic 01.09.2017
Korisnici usluge parkiranja ubuduće parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. plavoj zoni), mogu kupiti i na šalterima 126 pošta na teritoriji Beograda. Prodaja parking… »

Novi autobusi "Laste" stigli do Obrenovca

Blic 01.09.2017
Obrebnovčani će se ubuduće brže, bolje, sigurnije i udobnije prevoziti do Beograda i nazad. Nova mercedes vozila na liniji Obrenovac - Beograd i na lokalnoj i na ekspres liniji. Udobnost i bezbednost. pic.twitter.com/OLVF1SbDgL— Miroslav Čučković… »

Raznovrstan program za prvake u OŠ „Siniša Nikolajević“

Studio B 01.09.2017
Jedan od najvažnijih dana u životu, polazak u prvi razred , obeležava se raznovrsnim, prigodnim programima u mnogim osnovnim školama. Veselo i svečano bilo je i u jednoj od najstarijih škola na Vračaru koja nosi ime narodnog heroja Siniše… »