Beograd arhiva vesti 01.09.2017

Protest u Zemunu: Roditelji ne daju direktora škole i zato nema nastave

Blic 01.09.2017
Roditelji zemunskih osnovaca iz OŠ "Svetozar Miletić", kao i zaposleni te ustanove, okupili su se danas u 8.30 časova u dvorištu škole kako bi protestovali protiv odluke Ministarstva da se smeni direktor Miroljub Mosurović. Drugi protest zakazan je… »

"Kako da se izvučem: Odavde?" Beograđanin se našao u bezizlaznoj situaciji tokom vožnje u centru grada

Blic 01.09.2017
Danima na Beogradskim ulicama vlada potpuni kolaps jer su radovi u skoro svim delovima grada, pa vozači više nisu sigurni kuda da voze i kojim ulicama mogu da prolaze. Tako se jedan Beograđanin našao u potpuno bezizlaznoj situaciji, kada je tokom… »

Otvoren DIS u Grockoj!

Večernje novosti 01.09.2017
Poslednji dan avgusta obradovao je meštane Grocke koji su u velikom broju došli na otvaranje novog DIS marketa. Poslednji dan avgusta obradovao je meštane Grocke koji su u velikom broju došli na otvaranje novog DIS marketa. Dočekao ih je odličan… »

"Škola ne sme ličiti na bolnicu za lečenje dece od života": Nezaboravne lekcije velikog Duška Radovića za đake i…

Blic 01.09.2017
Prvaci bojažljivo slušaju savete odraslih kako da se ponašaju u školi, stariji đaci se raduju druženju, štreberi učenju, a mame i tate su pod stresom zbog povratka dece u školske klupe, pitajući se da li su ih dovoljno dobro opremili. Prvi… »

Riblji specijaliteti i zabava za sve uzraste

Danas 31.08.2017
Jedanaesti „Fiš fest” počeo je večeras, a trajaće do 3. septembra, na prostoru nekadašnje Vodene varoši, na platou kod Kule Nebojša. Posetioci ovog gastronomskog festivala uživaće u brojnim specijalitetima od ribe ali i u atraktivnom… »

Jesen zatvara bazene

Večernje novosti 31.08.2017
Otvorena plivališta bi u narednih nekoliko dana trebala polako da zaključuju dosad uspešniju letnju sezonu. SA zalaskom letnje sezone, ali i početkom novog trenažnog ciklusa za klubove vodenih sportova, u toku sledeće nedelje većina otvorenih… »

Dovode sebe u opasnost: Sklanjaju ogradu da pretrče ulicu

Večernje novosti 31.08.2017
Barijere u Bulevaru oslobođenja sugrađani na svoju ruku pomeraju dovodeći u opasnost sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju. NI žičana ograda, ni plastične bankine visoke pola metra, nisu dovoljne da zadrže pešake van zone gradilišta i… »

Slatka zabava pred polazak u školu

Danas 31.08.2017
U zelenoj oazi grada, ispred paviljona Cvijete Zuzorić na Kalemegdanu, više stotina mališana i ljubitelja sladoleda uživalo je danas u svojoj omiljenoj poslastici. Kraj letnjeg raspusta i početak nove školske godine obeležen je na najslađi mogući… »

Siniša Mali sa prvacima u akciji "Sa GSP-om od prvog razreda"

Telegraf 01.09.2017
Siniša Mali je rekao da je tema ovogodišnje GSP-ove akcije bezbednost u saobraćaju. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov pomoćnik Borko Milosavljević prisustvovali su danas tradicionalnoj manifestaciji "Sa GSP-om od prvog razreda", koja je… »