Izvor: Blic arhiva vesti 10.10.2017

Ćutala je,: Ali... Goca Tržan progovorila o lošem braku

Blic 10.10.2017
Goca Tržan oduvek je važila za ženu koja nema "dlake na jeziku". Tako je bilo i ovaj put kada se osvrnula na prethodni brak sa Ivanom Marinkovićem. Pevačica je svim ženama putem društvenih mreža dala jedan mali savet: Kad savetujem zene da paze za… »

Starleta u policiji: Soraja Vučelić sletela na beogradski aerodrom, sačekali je policajci

Blic 10.10.2017
Poznatu starletu Soraju Vučelić po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", oko 10 sati jutros sačekala je policija, saznaje "Blic". Kako saznajemo starleta nije uhapšena, ni privedena, već su je policajci na aerodromu obavestili da mora da da… »

Marselj 83 godine posle atentata: Kako su francuski novinari saznali da će kralj biti ubijen

Blic 10.10.2017
U svom apartmanu u Marselju novinar Étienne Ronserail spremao je tekst za novine Paris-Soir povodom gostovanja jugoslovenskog kralja Aleksandra I Karađorđevića na jugu Francuske. Diplomatska poseta planirana je za prvu polovinu oktobra 1934. godine, a… »

Tragična smrt i dalje je misterija: Prošla je 41 godina od pogibije Silvane Armenulić, a jedan detalj i danas izaziva jezu!

Blic 10.10.2017
Jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, čuvena pevačica Silvana Armenulić, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na današnji dan, pre 41 godinu. Silvna Armenulić rođena je kao Zilha Bajraktarević 18. maja 1939. godine u Doboju, a… »

Hladni radijatori: u prestonici sve do 15. oktobra, a možda i duže

Blic 10.10.2017
Radijatori u beogradskim stanovima danas će tokom celog dana biti hladni, a razlog je visoka spoljnja temperatura. - Toplotni izvori JKP “Beogradske elektrane, danas 10. oktobra 2017. ne isporučuju toplotnu energiju potrošačima u režimu toplih… »

Nastavu će množiti sa tri: Roditelji biraju jezik na kojem će njihova deca da uče

Blic 10.10.2017
Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo dalo je instrukciju osnovnim školama u tom kantonu da se nastava u narednom periodu mora izvoditi na jednom od tri zvanična jezika konstitutivnih naroda BiH, u zavisnosti od opredeljenja… »

Detalji monstruoznog zločina u Italiji: Braća iz BiH iz osvete tri sestre zapalili u kamperu

Blic 10.10.2017
Monstruozno ubistvo tri sestre potreslo je Italiju i Bosnu i Hercegovinu. Naime, dvojica braće iz Gradiške uhapšeni su zbog sumnje da su u Italiji ubili tri sestre iz BiH, od kojih su dve bile maloletne. Renato Seferović (24) i njegov maloletni brat… »

Iza kulisa: Za nju kažu da je najlepša Srpkinja, a vreli kadrovi u gaćicama to i dokazuju (video)

Blic 10.10.2017
Bojana Krsmanović izabrana je za jednu od 100 najlepših žena na svetu po mišljenju čelnih ljudi američkog magazina "Maxim". Bojana je jedina Srpkinja koja se našla na ovoj listi. Mi smo zavirili na fotografisanje novog kataloga za brend donjeg… »

Stop poplavama u Čačku: Gradi se zaštitni bedem kod hale "Borac"

Blic 10.10.2017
Gradska uprava raspisala je javnu nabavku male vrednosti za izradu projekta izgradnje zaštitnog bedema kod hale "Borac". Sportska hala sa otvorenim sportskim terenima nalazi se na desnoj obali Zapadne Morave između dva mosta unutar odbrambenog nasipa u… »

Nezaposlenost u Kini na petogodišnjem minimumu

Blic 10.10.2017
Kina neće imati problema da ostvari ciljani ekonomski rast od oko 6,5 posto ove godine, i možda će ga čak i nadmašiti, izjavio je danas šef kineskog Zavoda za statistiku Ning Džiče. Set vladinih mera za obuzdavanje pregrejanog tržišta nekretnina… »