Izvor: Kurir arhiva vesti 11.10.2017

Novi sukob Trampa i medija: Optužili ga da je hteo da poveća nuklearni arsenal, on im zapretio zatvaranjem!

Kurir 11.10.2017
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu bezbednost u julu, da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD, javlja En-Bi-Si njuz (NBC News) pozivajući se na tvrdnje trojicu prisutnih tom razgovoru. Navodni… »

Božović poziva na pobunu omladine: Napravite od ove zemlje mesto po svojoj meri

Kurir 11.10.2017
Mladi u Srbiji treba da se pobune i naprave od ove zemlje mesto po svojoj meri, izjavio je danas poslanik Demokratske stranke Balša Božović i upozorio da Srbiju napušta najperspektivniji deo društva. Činjenica je da mladi u Srbiji loše žive i da… »

Đurišić: Skupština Srbije dobija mesto trećeg rijalitija

Kurir 11.10.2017
Nastavljena je praksa da se rasprave u Skupštini Srbije sa terena agrumentacije presele u domen ličnih uvreda, a Nenad Milić iz Liberalno demokratske partije smatra da je suština problema u tome što je "ovo parlament bez poIitike", dok Marko… »

(Foto) provokacija u Austriji: Grafiti Alahu akbar uznemirili javnost, poslanik nudi 500 evra za informacije o vandalima

Kurir 11.10.2017
Nepoznate osobe ispisale su, u austrijskom gradiću Ips, na više mesta islamističke grafite, zbog čega su uznemirene lokalne vlasti, a poslanik u pokrajinskoj skupštini Martin Huber saopštio da daje 500 evra nagradu za hapšenje vinovnika. Na više… »

Demokrate blizu odluke: Šutanovac kandidat DS za gradonačelnika Beograda?

Kurir 11.10.2017
Dragan Šutanovac biće kandidat Demokratske stranke za gradonačelnika. Kako se navodi, posle višemesečnog promišljanja i dogovora, kako opozicije, tako i unutar same DS, odluka je doneta da prvi na listi demokrata bude upravo lider stranke. Osim… »

(Foto) ko je ovde ko? Ceca objavila fotografiju koja će vas potpuno zbuniti!

Kurir 11.10.2017
Pevačica Ceca Ražnatović sve je aktivnija na društvenim mrežama, te skoro svakodnevno obraduje svoje pratioce nekom objavom koja ih oduševi. Naime, poslednja fotografija koju je Ceca objavila je zbunila mnoge. Ispod fotografije pevačica je napisala… »

(Foto) otišla korak dalje: Posle fotke u kupaćem kostimu, Maja Volk se pojavila u toplesu!

Kurir 11.10.2017
Maja Volk važi za nekoga ko svakim svojim postupkom pomera granice, ali ovaj poslednji je malo ko očekivao. Naime, ona je svojih 15.000 pratilaca na Instagramu počastila fotografijom u toplesu. Maja je demonstrirala čari blato terapije, uz neizostavni… »

Probudili ste se usred noći? Nikako nemojte raditi ove stvari koje izazivaju stres!

Kurir 11.10.2017
Prvenstveno, nemojte ići u tolaet jedino ako stvarno, stvarno, stvarno ne morate. Jer čim ustanete, srce će početi jače da kuca i telo će vam se razbuditi, a otkucaji bi trebalo da budu na manje od 60 u minuta kako biste mogli opet da zaspite. KADA… »

Strašno! Sve češći dečji brakovi: Najmlađa nevesta u Srbiji ima 9 godina!

Kurir 11.10.2017
Najmanje 2.000 nelegalnih, maloletničkih brakova godišnje bude sklopljeno u Srbiji, nažalost, taj broj je znatno veći jer ne postoji zvanična statistika, a najmlađa devojčica koja je bila prisiljena da se uda imala je tek devet godina! Dečji… »

Jedan detalj otkriva istinu? Evo zašto je emitovanje Zvezda Granda pod znakom pitanja!

Kurir 11.10.2017
Već nedeljama se vodi polemika oko toga da li će šou program "Zvezde granda" nastaviti emitovanje na frekvenciji Prve tv. Iako niko od čelnika Granda ne želi o tome da govori, jedan detalj možda krije pravu istinu. Na zvaničnom sajtu Prve… »