Izvor: Kurir arhiva vesti 11.10.2017

Srećan put: Saobraćaj širom Srbije umeren, prilagodite brzinu zbog magle

Kurir 11.10.2017
Umeren je jutros saobraćaj u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i upozorio vozače na mestimičnu maglu i vlažan kolovoz. Po podacima Uprave Granične policije Srbije, na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila se zadržavaju do… »

Goca tržan očajna: Marinkovići, sjašite sa mene! Selim se iz stana, pa da vidim kako ćete vi plaćati kredit!

Kurir 11.10.2017
Naime, nakon što se razvela od Ivana, Goca je ostala u stanu za koji je podigla kredit dok je bila u braku sa Marinkovićem. Pošto on nije imao novca da plaća meseču ratu od 500 evra, Goca je sve do sada nastavila da plaća istu banci. "Neka sjajšu… »

Novi obrt! Svedok video "čistača" na mestu zločina: Tvrdi da se ključ Jeleninog ubistva nalazi u svetlom kombiju!

Kurir 11.10.2017
Beogradskoj policiji se javio svedok koji tvrdi da je svojim očima video kombi u blizini kanala u kojem je nađeno telo Jelene Krsmanović Marjanović i da se ključ misterioznog ubistva pevačice krije upravo u tom vozilu! - Svedok je zvao policiju i… »

(Video) Nemci uporedili ruske i američke rakete: Evo koje su šanse Patriota protiv S-400!

Kurir 11.10.2017
Zahtevi za ruskim protivvazdušnim raketnim kompleksima S-400 "Trijumf" su toliko brojni da čak i predstavnik kompanije proizvođača "koketljivo" izjavljuje: "Mogućnosti proizvodnje tih sistema nisu neograničene“, piše nemački list "Zidojče… »

Rusija optužila ameriku Konašenkov: SAD ignoriše rasporedjivanje ekstremista u Siriji!

Kurir 11.10.2017
Ruska vojska optužila je danas SAD da ignoriše rasporedjivanje ekstremista u Siriji. Portparol ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je da se oko 600 ekstremista premestilo iz područja oko Tanfa kod granice sa Jordanom, gde se nalaze američki… »

Zeman ponovo šokira: Oterajte tog kamermana ili ću ga ubiti

Kurir 11.10.2017
Predsednik Češke Miloš Zeman ponovo je dao oduška svojoj netrpeljivosti prema novinarima, ovog puta prema kamermanima televizija, kada je tražio od obezbedjenja da uklone kamermana Češke televizije da ga ne bi ubio. Predsednika Zemana češki javni… »

(Video) Četvoronožni dar: Predsednik Turkmenistana poklonio Putinu štene srednjoazijskog ovčara

Kurir 11.10.2017
Predsednik Turkmenistana Gurbanguli Berdimuhamedov čestitao je ruskom kolegi Vladimiru Putinu rođendan i poklonio štene alabaja (srednjoazijskog ovčara) po imenu Verni. „Želeo bih da počnem sa prijatnom misijom. Nedavno ste slavili rođendan. Zbog… »

Potpuno gola i mokra: Seksi Mia u petom mesecu trudnoće zapevala pod tušem!

Kurir 11.10.2017
Mia Borisavljević deo je tuš karaoke izazova, a kako se pevačica provela dok je pevala i gola se tuširala, pokazao je Ognjen Amidžić u svojoj emisiji. Mia je u četvrtom mesecu trudnoće, a na ovo ju je "naterao" njen kolega Emir iz "Lapsus benda"… »

Nakon pet godina veze sa mrkom: Odluka Ane Bekute je veliko iznenađenje za mnoge!

Kurir 11.10.2017
Folk zvezda Ana Bekuta ovih dana se užurbano priprema za svoje koncerte, a nesebičnu podršku joj i ovoga puta pruža njen izabranik Milutin Mrkonjić sa kojim je pet godina u romantičnoj vezi. Iako uživaju u svakom trenutku svog odnosa, Ana je donela… »

Anarhisti upali u ambasadu Španije u Atini: Bacali letke za nezavisnost Katalonije, uhapšeno 19 ljudi

Kurir 11.10.2017
Samoproglašeni anarhisti u Grčkoj uleteli su danas u ambasadu Španije u Atini i bacali letke u korist nezavisnosti Katalonije, saopštili su zvaničnici te ambasade. "Oko 15-20 njih je upalo u ambasadu i bacilo letke. Nisu ništa uništili", rekao je… »