Izvor: Blic arhiva vesti 26.11.2017

Smrt na klupi: Pronađeno telo muškarca u Prvomajskoj ulici u Zemunu

Blic 26.11.2017
Mrtav muškarac pronađen je danas na klupi u Zemunu, saznaje "Blic". Na telu nema znakova nanetih telesnih povreda. - U Prvomajskoj ulici na klupi iza jedne prodavnice pronađen je mrtav muškarac, bez značajnijih povreda - rečeno je iz MUP-a.… »

Tržni centar ili hotel: Prodaje se zemljište na Autokomandi za 7.000.000 evra

Blic 26.11.2017
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javni poziv za prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda na Autokomandi, nedaleko od lokacije gde je već godinama unazad najavljivana gradnja tržnog centra… »

UIO: BiH: Oduzeta razna roba vrednosti 62.000 KM

Blic 26.11.2017
Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH u regionalnom centru Tuzla u devet odvojenih akcija na terenu privremeno su oduzeli raznu robu u vrednosti 62.000 KM, saopšteno je iz UIO BiH. U saopštenju je navedeno da su službenici UIO, na… »

Ovo joj baš nije trebalo: Luna zaboravila na kamere pa nekontrolisano zevala, a pravi haos je nastao kada je raširila noge i…

Blic 26.11.2017
S obzirom na to da skoro tri meseca borave u rijalitiju "Zadruga", neki od učesnika očigledno zaborave da postoje kamere oko njih koje sve beleže. Tako se i Luna opustila tokom jedne od popodnevnih dremki. Legla je na krevet u sobu i počela da zeva… »

Gde su svi stali? Ova žena je pokušala da ukrade neverovatan broj mobilnih telefona

Blic 26.11.2017
Jedna Nigerijka je uhvaćena u krađi u prodavnici. Količina telefona koje je uspela da ukrade i sakrije je ogromna. Kada je obezbeđenje primetilo sumnjivo ponašanje žene, odveli su je u svoje prostorije. Tamo su imali šta da vide. žena je… »

Milioni na plate, za nauku mizerija: Sistemsko finansiranje obrazovanja u Srpskoj daje slabe rezultate

Blic 26.11.2017
Javni izdaci za formalno obrazovanje u Srpskoj lani su iznosili 4,3 odsto bruto domaćeg proizvoda, pa iako se ti procenti kreću u evropskim okvirima, realna suma zajedno sa stanjem u školstvu je poražavajuća. Za vrtiće, osnovne i srednje škole… »

Fotografije iz drvene kutije tražen suvenir i u Mostaru: Kazahstanac putuje svetom i fotografiše aparatom iz 1900.

Blic 26.11.2017
Stari Grad u Mostaru oduvek je bio mesto koje je privlačilo ljude sa svih strana sveta, putnike namjernike i hiljade turista dnevno. Ovih dana pažnju privlači neobični fotograf koji na Starom mostu zainteresovane fotografiše aparatom iz 1900. godine… »

Na decu je najslabija: Ceca priznala bez čega njeni sin i ćerka ne bi mogli da žive (video)

Blic 26.11.2017
Folk diva Ceca Ražnatović posetila je juče jednu od Sigurnih kuća na teritoriji Beograda. Ipak, najžalije joj je kada u takvim ustanovama vidi malu decu. Ceca je progovorila i o onome što je svakom, pa i njenoj deci, najpotrebnije. U videu saznajte… »

Ni niske temperature nisu ga oterale u zimski san: Medved očistio košnice u Trebinju

Blic 26.11.2017
U potrazi za hranom nakon velikih suša i požara ovog leta, medvedi su stigli i na dno Popovog polja. Iako je druga polovina novembra, a jutarnje temperature u Hercegovini niske, medo se još nije povukao u jazbinu, jer, očito, nije nakupio dovoljno… »

Sekund je presudio: Pijana žena prelazila šine ispred voza (dramatičan video)

Blic 26.11.2017
Velika drama odigrala se na šinama železničkog saobraćaja u Melburnu, kada je žena u alkoholisanom stanju u poslednji čas izbegla smrt. Naime, ova Australijanka spasena je sa šina sekund pre nego što je voz prošao, a trenutak su zabeležile… »