Izvor: Blic arhiva vesti 26.11.2017

Da li je od njega dobila stan? Naša folkera je godinu dana krila vezu sa svetski poznatim moćnikom

Blic 26.11.2017
Folk pevačica Goga Sekulić danas uživa u vezi sa 14 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, a od javnosti je krila jednu vezu. Goga je u emisiji "Press pretres" prvi put u javnosti progovorila o tajnoj ljubavnoj vezi, koja se završila pre… »

U surčinske puteve ove godine uloženo 189 miliona dinara

Blic 26.11.2017
Grad Beograd je ove godine u putnu infrastrukturu u Surčinu uložio 189 miliona dinara, što je više nego prošle godine kada je za tu namenu izdvojeno 146 miliona dinara, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić prilikom obilaska radova na… »

“Izneli su i laminat, ostali su samo goli zidovi” Ovakve situacije stanodavci u Beogradu nikada neće zaboraviti

Blic 26.11.2017
“Taj par sa detetom odneo je sa sobom sve što je mogao: i laminat, i štekere, i slavine, čak i dekorativno staklo, a ostavili su neplaćene račune za tri meseca”, priča jedan od nasamarenih vlasnika stanova za iznajmljivanje. Mnogi stanodavci u… »

Bez nje nije mogao: Željko Joksimović objavio fotku iz detinjstva i oduševio sve

Blic 26.11.2017
Pop pevač Željko Joksimović je danas sjajan muzičar, a ljubav prema muzici gaji još od detinjstva. Željko je sa fanovima i pratiocima na Instagramu podelio sliku iz mlađih dana. On je još kao dečak svirao harmoniku, dok su ga braća Saša i Dejan… »

Mali: U Budimpešti potpisivanje dva sporazuma vredna 440 miliona evra

Blic 26.11.2017
Gradnačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će na samitu Kine i zemalja Centralne i Istocne Evrope sutra u Budimpešti biti potpisana dva veoma važna sporazuma za Beograd - izgradnja toplodalekovoda i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda… »

Okićen i park u Borči, ali na neuobičajen način

Blic 26.11.2017
I Borča je došla na red za novogodišnje kićenje. Ali, ne baš onakvo kakvo su građani jednog najvećih beogradskih naselja priželjkivali. Naime, u dečjem parkiću "Zvrk" drveće je osvanulo okićeno gomilom rolni toalet papira. - To su sigurno ovi… »

Zabavna reciklaža: postoji, i još možete da budete nagrađeni

Blic 26.11.2017
Ko kaže da nema zabavne reciklaže? Pred vama je prvi automatizovani sistem koji raznim nagradama stimuliše ljude da recikliraju. Smart recycling je potpuno uvezan sa mobilnim telefonom, dozvoljava vam da pronađete najbliža reciklažna mesta, i… »

"Njujork tajms": Titova jahta predmet spora, Rijeka želi da je obnovi, hrvatski nacionalisti se zgražavaju

Blic 26.11.2017
Rijeka, grad koji 2020. godine treba da postane kulturna prestonica Evrope, želi da obnovi i prikaže rđom nagrizenu jahtu "Galeb" nekadašnjeg jugoslovenskog lidera Josipa Broza Tita, ali je to izazvalo zgražavanje hrvatske nacionalističke ekstremne… »

Smrzli se u šumi: Češki planinari preminuli u Slovačkoj

Blic 26.11.2017
Dvoje čeških planinara umrli su u planinama Tatre u Slovačkoj, javili su danas lokalni mediji. Žena (47) i njen partner (60) popeli su se na jedan od planinskih vrhova, ali nisu uspeli da se spuste u podnožje pre mraka. Službe za vanredne situacije… »

Nastavlja se potraga za nestalom podmornicom u Atlantiku

Blic 26.11.2017
Potraga za podmornicom argentinske mornarice koja je 15. novembra nestala sa 44 člana posade i dalje traje uprkos snažnim udarima vetra u južnom Atlantiku. Podmornica "San Huan" imala je zalihe kiseonik za samo sedam dana kada je posljednji put… »