Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Produkcijo, sprečite haos! Mića i Miljan podivljali! Žestok sukob na stolu! Vrisci se ore Zadrugom

Srbija danas 12.12.2017
Haos! Zadrugari ne miruju ni jednog minuta. Ovoga puta glavni akteri sukoba bili su Lepi Mića i Miljan. Oni se počeli da urlaju jedan na drugog, prepirući se ko je više i groznije vređao Zadrugare od njih dvojice. Ta žustra rasprava je izašla iz… »

U Mladenovcu užasna scena: Pronađena mrtva žena (85) u seoskom potoku

Srbija danas 12.12.2017
Velika nesreća. Žena stara 85 godina pronađena je mrtva danas oko 17 časova u selu Vlaško Polje kod Mladenovca. Nesrećna starica je pronađena u potoku, i pretpostavlja se da se udavila. Istraga je u toku. Pročitajte i: PRETUČENI zato što su… »

Žene prevaranti haraju u Srbiji: Kupuju, ne plate, a zbog načina na koji to rade policija im ne može ništa

Srbija danas 12.12.2017
Oprez! Kasiri i prodavci u Jagodini strahuju od dve žene koje su već prevarile desetak prodavačica. Kamera jedne jagodinske prodavnice uslikala je ženu koja, kako kaže vlasnik radnje, pokušava da prevari radnicu. - Prevarant koji obmanjuje kasire i… »

Morbidna zadruga: Prave se kao da je Žiža umrla! (video)

Srbija danas 12.12.2017
Krajnje neumesno. Žiža Stojanović jedna je od najinteresantnijih učesnica rijalitija koji obara sve granice, Zadruge. Nju učesnici obožavaju, iako često znaju da kažu da se folira. Iako često vole da se šale sa njom, pojedini zadrugari su… »

Računarski virus „spajder” u Srbiji

Politika 12.12.2017
Preporuka je da se ne otvara mejl sa nazivom „naplata dugovanja” koji potpisuje navodni privatni izvršitelj Ivan Azeljković. U Srbiji se pojavio vrlo opasan kompjuterski virus pod nazivom „spajder” koji zaključava kompjuter ili mobilni telefon… »

Uhapšen gradski većnik u Nišu

Alo 12.12.2017
Gradski većnik za sport u Nišu i funkcioner SNS-a Branislav Kačar uhapšen je večeras. Kačar je osumnjicen za krivično delo trgovina uticajem, navodi RTS. "Blic" piše da je Kačaru određeno zadržavanje do 48 časova u policiji. Prema navodima tog… »

Ovo je svima promaklo: Jedan član porodice Marjanović nije pozvan za svedoka, a može da reši misteriju ubistva

Srbija danas 12.12.2017
Ona je ključ! Milica Marjanović, supruga Miloša Marjanovića i jetrva ubijene Jelene Marjanović, jedina je od ukućana iz Borče koja nije saslušana u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za zločin. Završena saslušanja… »

Ovako naša policija hapsi naoružane pljačkaše!

Alo 12.12.2017
Posle ovoga će se češati i gde ga nikada nije svrbelo... Jedan mladić pokušao je pre tri dana u večernjim satima da, naoružan nožem, opljačka trafiku na Čukaričkoj padini. I taj dan će pamtiti dok je živ. U tili čas iza njega su se stvorila… »

Preminuo bivši funkcioner Crvene zvezde

Alo 12.12.2017
Miodrag Miki Antonijević, poznati sportski menadžer i bivši politički funkcioner, preminuo je juče u Beogradu posle duge i teške bolesti. Bivši savetnik predsednika FK Crvena zvezda Miodrag Miki Antonijević preminuo je juče u Beogradu, a sahrana… »

Temeljna istraga policije: Uhapšen muškarac nakon kafanske pucnjave u Sremskoj Mitrovici

Srbija danas 12.12.2017
Povređeni čuvar zatvora i dve devojke se oporavljaju. Jedna osoba je uhapšena, posle pucnjave koja se dogodila u nedelju na ponedeljak u ugostiteljskom objektu smeštenom u Carskoj palati u Sremskoj Mitrovici, rečeno je iz Policijske uprave u ovom… »