Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Tuga do neba: Sahranjen dečak koji je krvnički ubijen u Pančevu!

BK TV 12.12.2017
Ivan Adamov (16) kojeg je Nemanja S. (17) brutalno izbo nožem u Pančevu sahranjen je juče na Novom groblju u Pančevu. Nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili da isprate tinejdžera na večni počinak, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u raku… »

Na groblju smo umesto u školi, više ništa nije važno!

Alo 12.12.2017
Ivan Adamov (16) kojeg je Nemanja S. (17) brutalno izbo nožem u Pančevu sahranjen je juče na Novom groblju u Pančevu. Nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili da isprate tinejdžera na večni počinak, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u raku… »

Mladića udarila struja na trafo stanici

Alo 12.12.2017
Muškarac (25) dobio je velike opekotine kada ga je oko 14 sati udarila struja na maloj trafo stanici na Bežanjskoj kosi. Nesreća se dogodila u Ulici Milana Vujaklije kod broja 5 na uglu sa Vespučijevom. Mladić je, na sreću preživeo udar, i po… »

Hapšenja zbog malverzacija u niškoj Vojnoj bolnici

Južne vesti 12.12.2017
Zbog zloupotrebe službenog položaja priveden je jedan pripadnik Ministarstva odbrane iz niške Vojne bolnice, piše u saopšenju Ministarstva, kao i dva civila iz Niša zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica. Ministarstvo odbrane u saopštenju… »

Napadnuta Milena je sa detetom sklonjena na sigurno mesto, a to će trajati dok ne uhapse njega

BK TV 12.12.2017
Milena je sa ćerkom smeštena na sigurno mesto Milena G. koju je prošle noći u Kumodražu sekirom udario suprug Goran G., a zatim je oborio na pod i počeo da je davi, posle ukazane lekarske pomoći je otišla na "sigurnu lokaciju", zajedno sa svojom… »

Bilo je bolno za njega: Znate li sa kojom je poznatom pevačicom Miki Đuričić bio u vezi? (video)

Srbija danas 12.12.2017
Bio je van sebe! Miki Đuričić jedan je od najpoznatijih rijaliti igrača u Srbiji. Trenutno boravi u "Zadruzi", ali mnogi ga se sećaju i iz drugih rijalitija, kao što su "Veliki brat", "Farma" i "Parovi". Mada jeste poznat po nasilnim incidentima… »

Razotkriven: Kruševljanin prevario Amerikance za 152.000 dolara

Kurir 12.12.2017
M. O. (69) iz Kruševca uhapšen je zbog računarske prevare - zbog toga što je prevario predstavnike nekih firmi iz SAD za više od 150.000 dolara, saopštio je juče MUP Srbije. Kako se navodi, uhapšeni je osumnjičen da je kao odgovorno lice jedne… »

Feljton kurira-zemunski klan, život iznutra: Šiptar i Kum počeli kao sitni dileri i cinkaroši

Kurir 12.12.2017
Nastanak takozvanog zemunskog klana ne poklapa se s vremenom dolaska Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića u Beograd. Prema kasnijim svedočenjima uhapšenih pripadnika klana, 1993. uz Spasojevića su bili samo njegov kum Mile Luković i povremeno… »

Identifikovani napadači: Policajca uboli u butinu, čuvaru odsekli uvo. Potraga za dva brata i petoricom saučesnika

BK TV 12.12.2017
Policija traga za dva brata koji seju strah i trepet u Sremskoj Mitrovici Napadači koji su u noći između nedelje i ponedeljka u kafiću u Sremskoj Mitrovici izazvali opštu tuču u kojoj su povređeni policajac, zatvorski čuvar i dve devojke su… »

"Kuća smrti": Hladne decembarske noći 1991. godine u Paulin dvoru ubijeno je 18 ljudi, njihova tela su sakrivena, a zločinci…

Blic 12.12.2017
"U ime Boga milostivog samilosnog molimo te Bože svemogući neka tuga postane nada, neka osveta bude pravda, neka majčina suza bude molitva, da se nikome nikada ne ponovi Paulin Dvor..." Ove reči urezane su na spomenik jednog od osamnaestoro nedužnih… »