Zabava arhiva vesti 12.12.2017

Nova otkrića o kretanju pračoveka menjaju saznanja o poreklu

B92 12.12.2017
Priča o poreklu savremenog čoveka počinje od Homo Sapiensa, koji je evoluirao u Africi i potom migrirao u Aziju pre oko 60.000 godina. Odatle je naselio ceo svet. Novija proučavanja, međutim, bacaju novo svetlo na dobro poznatu teoriju. U studiji… »

Ne mari za zle jezike: Naša poznata voditeljka se pohvalila golišavom fotografijom svog 18 godina starijeg dečka

Blic 12.12.2017
Naša poznata voditeljka Marija Egelja je već dugi niz godina jedno od prepoznatljivih lica televizije Pink. Voditeljka vremenske prognoze već neko vreme uživa u vezi sa fudbalskim stručnjakom Ljubišom Rankovićem. Ljubav cveta, a pre nekoliko dana… »

Višak kilograma – rizik za mnoge bolesti

B92 12.12.2017
Svaki pojedinac može da promeni svoje pogrešne navike u ishrani što za posledicu ima unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja odnosno dostizanje dobrobiti. Višak kilograma ljudima uglavnom „ubija” raspoloženje jer nemaju željeni… »

Žena Miroslava Ilića konačno progovorila o majci njegovog sina Devina! A ovo je Mirina reakcija!

Svet 12.12.2017
Slavni pevač Miroslav Ilić nedavno je koncertom proslavio 45 godina svoje karijere, na tom događaju podršku mu je pružila supruga Gordana sa kojom je dugo u braku. Pevačeva žena Gordana kaže da tokom braka sa Miroslavom nije bilo nekih ozbiljnijih… »

A važe za skladan par: Ivan Bosiljčić priznao da je Jelena plakala kao kiša zbog njegovog neočekivanog postupka

Blic 12.12.2017
Mnogi parovi bi želeli da imaju skladan život pun ljubavi kakav imaju Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić. Važe za par koji je nema razmirica, svađa i skandala i već šest godina su u braku. Ipak, jedan detalj pre samog sklapanja braka je ostao u… »

Šta se događa u mozgu vašeg ljubimca kada vas ugleda?

B92 12.12.2017
Tehnologija zvana MR pokazala nam je ono što većina ljubitelja i prijatelja pasa već zna - kada vas vaš pas ugleda to doživljava kao nagradu. Naučnici sa UniverzitetA u Meksiku proučavali su emocionalnu reakciju psa na sliku čoveka. Jedini problem… »

Naša pevačica se borila sa viškom kilograma pa doživela infarkt, a onda je drastično smršala i nećete verovati kakvu…

Blic 12.12.2017
Pevačica raskošnog glasa je oduvek imala posebno mesto na muzičkoj sceni Srbije. Popularnost je stekla devedesetih godina u muzičkoj grupi "Tap 011", a kasnije je Ivana Peters započela i samostalnu karijeru. U grupi Negativ je provela nekoliko… »

Šok! Eva Ras progovorila o žiži: Ne ulazim urijaliti jer neću da ubijem sujetnu babu!

Kurir 12.12.2017
Glumica Eva Ras otkrila je da ne želi da uđe u rijaliti gde se njena koleginica Žiža Stojanović kako ne bi ubila sujetnu babu. "Sasvim smo različite da ja ne mogu da kažem ni da je to dobro što ja radim, ni da je loše to što ona radi. Potpuno… »

Male boginje: Koliko je obolelih u Srbiji

Mondo 12.12.2017
Nајmlаđа оbоlеlа оsоbа је uzrаstа dvа mеsеcа, а nајstаriја 60 gоdina. Teže komplikacije i upalu pluća imaju 44 osobe. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu registrovana su… »

Pevačica se savijala od bolova: Mislila sam da sam na ivici anoreksije, a bilo je nešto sasvim drugo!

Kurir 12.12.2017
Pevačica Ivana Kindl imala je ozbiljnih problema sa svojim zdravljem, a u početku nije mogla da nađe uzrok za njeno loše zdravstveno stanje. Prvo je počela da joj smeta jaka hrana, a onda su počeli bolovi i druge tegobe. "Smršala sam deset… »