Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Kamere otkrivaju ubice Tatona?!

Alo 18.01.2018
Na suđenju Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, optuženom za učešće u prebijanju na smrt francuskog navijača Brisa Tatona na Obilićevom vencu u Beogradu 2009, njegovi advokati juče su zatražili da se pregledaju sve kamere s mesta nesreće… »

Preminuo Jonuz Musliu, predsednik so Bujanovac

BK TV 18.01.2018
Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu preminuo je danas u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji politički komandant Glavnog štaba Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđee… »

Ovo nisu očekivali! Stiglo pismo šefa Zadruge - svi na nogama! (video)

Srbija danas 18.01.2018
Na noge lagane! Zadrugari su jutros (mada oni ustaju oko podneva) probuđeni drugačije nego prethodnih dana. Veliki šef im nije pustio muziku kao što je to činio ranije, već neprijatan zvuk koji svi mrze, odmah zatim oglasilo se zvono za pismo… »

Banđur traži procenu sopstvene bezbednosti od novog načelnika policije

Južne vesti 18.01.2018
Zbog toga što niška policija ni nakon 2 meseca od paljenja automobila zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura nije rasvetlila slučaj, Banđur je, kako kaže, od novoimenovanog načelnika Policijske Uprave Niš Slaviše Virijevića zahtevao… »

"Ležao je u krevetu, nisam smeo da ga pipnem": Podstanari na Zvezdari pronašli svoga gazdu mrtvog

Blic 18.01.2018
Beživotno telo sredovečnog muškarca pronađeno je jutros oko 8.50 na Zvezdari. - Poziv smo dobili od policije, u 8.51 sati, telo muškarca je pronađeno u dvorištu - rečeno je iz Hitne pomoći. Telo je pronađeno u baraci u Ulici Živka Davidovića… »

Srbija ponovo istakla zahtev da se uključi u istragu ubistva Olivera Ivanovića

BK TV 18.01.2018
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović još jednom je danas istakao zahtev Republike Srbije međunarodnim institucijama na Kosovu i Metohiji da se naši državni organi uključe u istragu ubistva Olivera… »

Podstanar pronašao gazdino beživotno telo

Alo 18.01.2018
Beživotno telo Žarka M. pronađeno je jutros u njegovoj kući na Zvezdari. Telo je pronašao njegov podstanar Goran Jašarević koji je odmah obavestio policiju i Hitnu pomoć. Prema njegovim rečima, Žarko se u poslednje vreme žalio na bolove u… »

Zaplenjeno skoro 6.000 bokseva cigareta

Alo 18.01.2018
Inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije na teritoriji opštine Ub pronašli i oduzeli ukupno 5.971 boks cigareta bez akciznih markica, saopštila je Poreska uprava. Kako se navodi u… »

Devojčica (13) iz Zemuna otkrila zašto je pokušala da se ubije

Srbija danas 18.01.2018
Devojčicu spasili policajci koji su je sklonili sa prozora. Devojčica (13) koja je u sredu pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade u Zemunu, p rethodno je još dva puta pokušala da se ubije . Nakon spasavanja, rekla je policajcima da ima… »

Tema „DNEVNIKA”: Koliko ponuđene nagrade pomažu u otkrivanju ubica

Dnevnik 18.01.2018
Kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko ima informaciju o atentatorima na Olivera Ivanovića. Upućeni kažu da je to samo jedan od načina da se koliko-toliko brže dođe do ubica. Raspisivanje novčanih nagrada građanima za pružanje… »