Izvor: Kurir arhiva vesti 22.01.2018

Otac miljane Kulić hteo da bije šaku: Polumenta pobesneo i poručio im da ga prostitutke ostave na miru

Kurir 22.01.2018
Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić iznela je na račun Šaka Polumente niz optužbi, a između ostalog objasnila kako ju je gurnuo i izbacio iz jednog kluba u kome je nastupao. Sa druge strane, popularni crnogorski pevač je preko našeg lista… »

Plašim se da ću završiti kao Kija: Luna priznala svoje najveće strahove, a onda otkrila šokantne sličnosti koje ima sa…

Kurir 22.01.2018
Ognjen Amidžić je porazgovarao sa Lunom Đogani o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi. Blogerka je odmah rekla da je od samog početka korektna prema Slobinoj supruzi Kiji i da je sve to samo zbog Slobe. Luna je Ognjenu priznala da je pogodilo kad je Kija… »

(Video) Kuća strave krije još jezivih tajni: Policija traga za decom koja nisu preživela mučenje roditelja monstruma!

Kurir 22.01.2018
Protiv Dejvida (57) i Luiz Turpin (49) podignuta je optužnice za mučenje, otmicu, zlostavljanje i zadržavanje odraslih osoba i zanemarivanje dece. Dejvid Turpin je optužen i za upotrebu sile pretnju ili prisilu, a tužilac je istakao da se radi o… »

Otkrivamo sve o titovom bodežu sa mističnim moćima: Legenda kaže da je mogao da se kreće i ubija po sopstvenoj volji! Ali…

Kurir 22.01.2018
Predsednik Indonezije, Ahmed Sukarno, poklonio je Josipu Brozu Titu prilikom posete Jugoslaviji 1956. godine, bodež poznat kao "kris" sa drškom od slonove kosti i rezbarenom figurom božanstva koji je ukrašen rubinima. Bodež u koricama od svetlog… »

Nadu macuru ostavio dečko: Trebalo bi da spustim kriterijume!

Kurir 22.01.2018
Portparolka Hitne pomoći i jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji, Nada Macura prolazi kroz težak period u životu. Ova dama je pre nekoliko nedelja raskinula sa svojim partnerom. "Odnedavno sam ponovo sama. Doživela sam taj raskid kao poraz. Nisam… »

Srpkinja zvezda porno sajtova u regionu: Muškarci najviše uživaju u njenim seksi snimcima!

Kurir 22.01.2018
Popularni sajt za odrasle objavio je listu godišnjih pregleda po kategorijama. Neke od zemalja regiona našle su se na popisu, ali ne i naša država. Ipak, jedna žena je zauzela posebno mesto. Starleta Anđela Veštica je najpopularnija ličnost koju… »

(Foto) Mali: Očekujemo da škola u Busijama bude otvorena 1. septembra

Kurir 22.01.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas zemunsko naselje Busije i tom prilikom se uverio da radovi na izgradnji vrtića i škole teku prema planovima. Mali je istakao da će oko 600 đaka i predškolaca iz ovog naselja od naredne školske… »

(Video) Bojkot nastave u liplju: Bošnjaci ne puštaju decu u školu dok se ne reši pitanje jezika

Kurir 22.01.2018
Nastava u ovoj školi nije počela, jer 16 učenika bošnjačke nacionalnosti nije selo u školske klupe zbog odluke roditelja da decu ne puštaju na nastavu dok se ne reši pitanje maternjeg jezika, odnosno dok, kako kažu, u đačke knjižice ne počne… »

Nostradamus predvideo pojavu bitkoina: Evo kako je nagovestio da će se otkriti novi izvor zlata i srebra

Kurir 22.01.2018
Nostradamus je navodno još 1555. godine u knjizi "Predskazanja" (Les Propheties) predvideo revoluciju kriptovalute. Nostradamusovi stihovi opisuju posrnule nacije i novu formu novca koja se diže iz ponora. "Nažalost, veliku naciju ćemo vieti vidno… »

Prodate petogodišnje obveznice Srbije: Država uzela 80 miliona evra

Kurir 22.01.2018
Na aukciji petogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije denominovanih u evrima, održanoj 19. januara ponuđen obim emisije iznosio je 100.000.000 evra, objavljeno je na sajtu Uprave za javni dug. Ukupan obim tražnje iznosio je 166.131.000 evra, a… »